Søk i Aktiv i Oslo

Norsk Judo og Jiu-Jitsu Klubb

Norsk Judo og Jiu-Jitsu Klubb tilbyr judo og jiu-jitsutrening. Her kan alle fra 3 år og oppover delta. NJJK tilbyr et trygt fellesskap og personlig utvikling.

Norsk Judo og Jiu-Jitsu Klubb tilbyr et trygt fellesskap og personlig utvikling. For store og små, gjennom kvalitet på alle deres aktiviteter. De har plass til utøvere på alle nivåer og skaper en sosial arena for fysisk aktivitet.

Les mer på nettsiden. 

Judo:

NJJK tilbyr judotrening for alle fra 3 år og oppover. Gratis prøvetime! De tilrettelegger treningen slik at både de som gjerne vil komme seg i form og de som konkurrerer får stort utbytte av treningen. De fokuserer på kvalitet, teknikk og et godt inkluderende miljø.

Judo er en av verdens mest utbredte idretter på verdensbasis. Judo er en veletablert konkurranseidrett og olympisk gren (siden 1964 i Tokyo).

Judo legger vekt på koordinasjon, balanse, kroppskontroll og disiplin. Judo betyr myk vei, da man utnytter motstanderens bevegelser, kraft og ubalanse til å utføre teknikker av ulik art. Det er nødvendig å ta vare på og hjelpe dine treningspartnere for selv å kunne utvikle seg som utøver og menneske.

Teknikkene består av kaste- og holdeteknikker, mens eldre utøvere(14+) også benytter armlåser og halslås. I judo lærer man riktig fallteknikk, som er nyttig også for de fleste andre idretter og aktiviteter livet ut.

Jiu-Jitsu:

Teknikkene består av forsvar mot våpen, slag, spark og fastholdinger. Treningen inneholder også basisteknikker fra judo.

Vår jiujitsu baseres ikke på smerte og skade for å være effektivt.

Treningene er for vanlige folk og man trenger ingen forhåndskunnskap eller forutsetninger.

Målet med treningen er å lære et realistisk selvforsvar.

Brasiliansk Jiu-Jitsu:

Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) er en kampsport hvor grappling (bakkekamp) er i fokus. Målet er å oppnå en dominerende posisjon for å bruke leddlåser eller kvelninger, slik at motstanderen overgir seg ved å klappe ut.

BJJ har sin opprinnelse i Brasil tidlig på 1900-tallet, og ble utviklet fra Kodokan Judo av innflyttede japanske utøvere som Takeo Yano, Mitsuyo Maeda, Soshihiro Satake, and Isao Okano. Brasiliansk jiu-jitsu ble etterhvert en egen kampsport med egne regler og teknikkrepertoar.

BJJ baserer seg på prinsippet om at en mindre og svakere person skal kunne overvinne en større og sterkere motstander ved å bruke riktig teknikk, vektstangprinsipp og ved å benytte teknikker på bakken.

Sparring, ofte kalt “rulling” I BJJ miljøet og realistisk teknikk-drilling er viktig for trening og utvikling for utøverne.

BJJ kan betraktes som en kampsport, en idrett, en metode for fysisk fostring, en måte å bygge karakter på og en livsstil.

Treningstider:

Her finner du oversikten over våre treningstider for høst.

Priser:

Se her for mer informasjon om priser.

Relaterte sider

Send melding til Norsk Judo og Jiu-Jitsu Klubb

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.