Norsk Judo og Jiu-Jitsu Klubb

Norsk Judo og Jiu-Jitsu Klubb tilbyr judo og jiu-jitsutrening. Her kan alle fra 3 år og oppover delta. NJJK tilbyr et trygt fellesskap og personlig utvikling.

Norsk Judo og Jiu-Jitsu Klubb tilbyr et trygt fellesskap og personlig utvikling. For store og små, gjennom kvalitet på alle deres aktiviteter. De har plass til utøvere på alle nivåer og skaper en sosial arena for fysisk aktivitet.

Judo:

NJJK tilbyr judotrening for alle fra 3 år og oppover. Gratis prøvetime! De tilrettelegger treningen slik at både de som gjerne vil komme seg i form og de som konkurrerer får stort utbytte av treningen. De fokuserer på kvalitet, teknikk og et godt inkluderende miljø.

Judo er en av verdens mest utbredte idretter på verdensbasis. Judo er en veletablert konkurranseidrett og olympisk gren (siden 1964 i Tokyo).

Judo legger vekt på koordinasjon, balanse, kroppskontroll og disiplin. Judo betyr myk vei, da man utnytter motstanderens bevegelser, kraft og ubalanse til å utføre teknikker av ulik art. Det er nødvendig å ta vare på og hjelpe dine treningspartnere for selv å kunne utvikle seg som utøver og menneske.

Teknikkene består av kaste- og holdeteknikker, mens eldre utøvere(14+) også benytter armlåser og halslås. I judo lærer man riktig fallteknikk, som er nyttig også for de fleste andre idretter og aktiviteter livet ut.

Jiu-Jitsu:

Teknikkene består av forsvar mot våpen, slag, spark og fastholdinger. Treningen inneholder også basisteknikker fra judo.

Vår jiujitsu baseres ikke på smerte og skade for å være effektivt.

Treningene er for vanlige folk og man trenger ingen forhåndskunnskap eller forutsetninger.

Målet med treningen er å lære et realistisk selvforsvar.

Selvforsvar kvinner:

NJJK tilbyr gratis kurs basert på Jiu-Jitsu (Durewall). Les mer om selvforsvarskurs for kvinner på deres nettsider her>>

Kurset er lagt opp med stor vekt på praktiske øvelser og bevisstgjøring. Teknikkene som læres ut i den praktiske delen drilles og repeteres hver gang. Teknikkene krever ikke styrke – og er tilpasset situasjoner som jenter/kvinner risikerer å bli utsatt for. I tillegg har vi også en teoridel der en dyktig psykolog med bred bakgrunn bidrar.

Treningstider:

Under finner du oversikten over treningstiden til alle partiene på NJJK gjennom høsten.

Her finner du oversikten over våre treningstider for høst.

Priser:

Medlemskontigent = 250,- per kalenderår. I tillegg til medlemskontigenten kommer det en treningsavgift som man betaler per semester. Det er 2 semestre per år – vår og høst.

Se her for mer informasjon om priser. 

 

 

Vår visjon er:

«Sammen sloss vi for å få ut det beste i alle.»

 

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.