Søk i Aktiv i Oslo

NOFØDRA

Lær Kinesisk kampsport og Qi Gong i Oslo! Treningen ledes av erfarne instruktører som har flere års erfaring i klubben.

Nofødras filosofi er basert på respekt for både seg selv og de andre, samt beskyttelse av den fysiske integriteten til alle. Dette er grunnen til at de alltid prioriterer helse aspektet i all trening. Her mener de at regelmessig trening og fysisk aktivitet, sammen med en fornuftig diett er essensielt for ett langt og sunt liv.

I tillegg til de faste klassene, organiserer NOFØDRA seminarer og inviterer trenere fra utlandet for å berike får trening. De har forbindelser i Frankrike, Italia og i Kina (Yunnan og Wudang).

NOFØDRA er medlem av Norges Kampsportforbund (NKF).

Her er du velkommen på trening så får du møte NOFØDRA og se hva Kung Fu handler om, samt diskutere med treneren og de andre studentene.

Kurs

Klasser for voksne (fra 16 år) er tilpasset alle aldre og undervises på engelsk. I barneklassene (6-15 år) er undervisningen norsk.

Alle timene våre skjer i Anker gymsalen (Storgata 91, 0182 Oslo), som følger:

Kung Fu for voksne ( 16 år og oppover )

Tirsdag: 18.30 – 20.00
Torsdag: 18.00 – 20.30

Kung Fu for barn ( alder 6-15 år )

Her vil du lære kampteknikker som ikke bare lar deg få gode forsvarsreflekser, men vil også vil gjøre deg sterkere og mer fleksibel.

Tirsdager: 18.00 – 19.00

Les mer om Kung Fu for barn her >>

Taiji Quan

Tirsdag: 19.45 – 21.00

Qi Gong

Torsdag: 19.15 – 20.30

Her vil du lære kampteknikker som ikke bare lar deg få gode forsvarsreflekser, men vil også vil gjøre deg sterkere og mer fleksibel.

Send melding til NOFØDRA

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.