Søk i Aktiv i Oslo

Nippon Art

Nippon Art er en spennende japansk restaurant av høy standard midt i Oslo. De er et glimrende sted for en sammekomst med venner eller om det dreier seg om en bedriftslunsj med gode kolleger eller forretningsforbindelser.

Nippon Art er en japansk restaurant av høy standard midt i Oslo som ble etablert allerede i 1985.

Dette ble Oslo sin første Sushi Restaurant, og det ble en braksuksess, til tross for stor skepsis rundt det å servere rå fisk til folket. Restauranten har siden åpningen vært en stor suksess. I 2005 ble restauranten kjøpt av Imperial AS som ytterligere har kvalitetshevet den til å bli en restaurant  med en innholdsrik og spennende meny av høy klasse samt et stilfullt interiør. Imperial AS er et selskap i Eagle Group ltd som har stor suksess med drift og forretningsutvikling av restauranter.

Lunsj og middag

Nippon Art er et glimrende sted for lunsj – enten du er sammen med venner eller det dreier seg om en bedriftslunsj med gode kolleger eller forretningsforbindelser. Her får du sunn og delikat lunsj med gode smaker.

Kvalitet

Hos Nippon Art er det alltid fokus på å ha høyest mulig kvalitet på råvarene. Daglig får de levert ferske råvarer til restauranten fra håndplukkede leverandører.

Eksotiske Fiskearter

Flere ganger i uken får restauranten levert fersk og flybåren fangst til restauranten – fra hele kloden! Her kan du få servert sjeldenheter du ikke får noe annet sted i Norge.

Kontakt Nippon Art

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.