Søk i Aktiv i Oslo

New Flavours of India

En indisk og paistansk smaksopplevelse av de sjeldne! Avslappet atmosfære med koselige og stilige lokaler perfekt for alt fra et måltid til et selskap. Autentisk indisk mat og flott område til uteservering med nydelig utsikt over havneområdet.

New Flavours of India: “Vi har ikke en filosofi, vi har oppskrift!”

Er dette en av Oslos aller beste indiske restauranter? I følge kundeomtaler med 5 store stjerner fra ende til annen kan du være sikker på at du får en unik opplevelse av indisk mat og atmosfære.

Selskap på New Flavours of India

Her har de en lidenskap og ekspertise som sørger for at dere får servert fantastisk og autentisk indisk mat. Deres flotte personale, fylt med upåklagelig service, tar godt vare på deg og dine gjester. I deres lune og varme lokaler på Sørenga, er dere garantert en hyggelig og kulinarisk opplevelse. Menyen har også med veganske alternativer.

Book et bord i dag for en unik opplevelse. Ta kontakt med via kontaktskjemaet på denne siden eller via deres nettside her.

Uteservering på Sørenga

I herlig harmoni med utsikt over Oslos magiske fjord, omfavnet av skjønt interiør – kommer dere til å bli sittende lenge på denne uteserveringen! Her får dere mer enn deilige smaker servert – nemlig smaken av umiddelbar nærhet til havet. Sving innom etter en tur langs havnen, nyt forfriskende drikke i sommervarmen eller ta sommerfesten til uteserveringen.

Mat og drikke

Det som gir indisk mat den unike smaken, er sammensetningen av krydderne. Selve hemmeligheten med å lage god mat er å tilsette ingrediensene i riktig rekkefølge, en rekkefølge de mestrer.

Ta en titt på menyen her.

Kontakt 

Trykk her for å gå til hjemmesiden
Sørengkaia 69, 0194 Oslo
E-post: post@newflavours.no
Tlf: +47 90 65 78 57

Facebook: @NewFlavoursOfIndia
Instagram: @NewFlavoursOfIndia

Velkommen!

Send melding til New Flavours of India

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.