Nationaltheatret Konferansesenter

Nationaltheatret Konferansesenter tilbyr moderne lokaler med sentral beliggenhet, kun 25 meter fra Nationaltheatret stasjon.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Nærheten til Aker Brygge, Tjuvholmen, Vika og Oslo Sentrum gjør konferansesenteret til en ypperlig lokasjon for ditt arrangement.

Konferanse og møtelokaler

Moderne & fleksible lokaler som kan huse alt fra 1 til 230 personer. Samtlge møterom har godt med dagslys, og egner seg for korte frokostmøter eller heldagsmøter med lunsj i Trakteriet. Du kan også få servert mingelmat i og utenfor møterommet.

Konferansesenteret har også flere større konferansesaler som kan ta imot fra 36 til 230 personer. Flere av rommene har fleksible vegger som enkelt kan fjernes, og det gjør det enkelt å tilrettelegge for ulike oppsett i løpet av dagen.

Møterommene har alt dere trenger i form av prosjektor, lyd, whiteboard, videokonferanse etc.

Velg blant 15 ulike møterom. 1: 230 personer. 1: 135 personer. 1: 80 personer. 5: 20-36 personer. 3: 6-12 personer.

Les mer om de ulike møterommene.

Event og selskapslokaler

Midt i Oslo sentrum, 25 meter fra Nationaltheatret stasjon, finner du en liten verden av muligheter.

Mulighetene er mange og her kan dere arrangere businessrelaterte arrangementer for både dag og kveld, møter, sammenkomster, showcases eller julebord.

Rommene, restauranten og friarealet kan tilpasses hvert enkelt behov, og de har blant annet en stor flott sal med glasstak som gjør et bryllup helt unikt.

Kokketeamet ledet av Nils Henrik Søberg leverer alt fra stående frokost og lunsj, buffeter, 3 og 4 retters menyer til spesialkomponerte jubileumsmenyer.

Les mer om mulighetene for selskap.