Montebello View

Flotte lokaler med utstikt over Oslo Vest med totalt 1740 kvadratmeter av lokaler til alt av møter, selskapeligheter, messer og arrangement.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Lokalene finner du kort avstand fra Montebello t-banestasjon, linje tre (Kolsås / Mortensrud) som ligger 9 minutter fra Nationaltheatret.

I tillegg til store lokaler innendørs, disponerer Montebello View et stort uteområde med mulighet for å sette opp telt på inntil 1500kvm for selskap og arrangementer.

Møtelokaler og firmaarrangement

Montebello View har møterom og styrerom med grønne omgivelser og luftig utsikt på Oslo Vest. Rommene egner seg til alt fra 2 til 22 personer. Her har man tilgang til eget kjøkken, samt mulighet for personlig assistent og serveringshjelp.

Du finner også biljardbord og bortennisbord ved styrerommet- dermed kan dere ta dere pauser i møter, forhandlinger iløpet av dagen og gjøre noe morsomt sammen.

Utstillingslokaler

I flotte omgiveler og store, fleksible felleslokaler for både kort- og langtidsutleie finner du lokaler til kunstutstillinger, produkt og varemesser, selskaper og events, møter og mange andre behov. Ta kontakt for omvisning, priser og booking.

Forsamlingslokaler

Her finner du lokaler til mindre selskaper og festligheter. Dere kan ta med mat og drikke selv, eller få hjelp av Montebello View. Stedet har eget kjøkken til Disposisjon.

Minnestund

Her finner du fine og avskjermede lokaler til minnestund i flotte omgivelser og god utsikt. Det finnes forskjellige størrelser på lokaler, løsningsalternativer og priser.