Søk i Aktiv i Oslo

Molto Trattoria

Molto Trattoria byr på mange ulike opplevelser. Her kan du samle folk til en enkel espresso, et stort selskap, et møte med kolleger eller en fullstendig middag med familien - og ha det moro med shuffleboard.

Her føler du deg velkommen både alene og sammen med andre! Når du kommer til Molto Trattoria vil du møte den uformelle italieneren som møter gjestene på en leken og sjarmerende måte. Dette er et sted for alle, enten du søker den sosiale atmosfæren eller trenger å trekke deg litt unna.

Restauranten er også ypperlig for deg som vil arrangere et selskap eller sette italienske rammer rundt et møte.

Molto Trattoria ønsker at du skal bruke stedet som din nabolagsrestaurant. Hit er du velkommen uansett hvor du bor eller jobber, eller om du er på besøk på Økern.

Denne italienske perlen finner du i 3. etasje på Økern Portal.

Se hjemmesiden her.

Selskap på Molto Trattoria

Den italienske opplevelsen som du elsker å dele med andre!

Hos Molto Trattoria kan du arrangere alt ifra de intime middagsselskaper, feiringer og møter, til større arrangementer med inntil 100 gjester.

Om du ønsker et lukket selskap har vi også vegg i vegg et Chambre Séparée med plass til 25 gjester.

De har egne selskaps- og møtemenyer, men hjelper også gjerne til med å skreddersy et unikt arrangement med de beste opplevelsene Italia har å by på.

Les mer om mulighetene. 

Mat og drikke

Det er ingen hemmelighet at det italienske kjøkkenet er elsket av mange! Lite hemmelig er det også at Molto Trattoria elsker å dele det beste Italia har å by på. Her finner du i hovedsak pizza og fersk pasta, laget med de beste råvarene.

Leken og sjarmerende atmosfære

På Molto Trattoria inviteres det stadig til arrangementer.

Deres egen italiener elsker å finne på sosiale happenings, derfor har de blant annet shuffelboard og mye annet spennende. Molto arrangerer alt fra quiz til vinsmaking hvor de inviterer både leverandører og eget nabolag til å bli med på moroa.

Velkommen!

 

Send melding til Molto Trattoria

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.