Søk i Aktiv i Oslo

MFV Event og Artistformidling

MFV event er et firma med over 25 års erfaring med booking av artister i Norge. Her får du hele pakka innen event, underholdning og artistformidling. Avhengig av hva som ønskes tar de ansvar for hele eller deler av prosessen bak et vellykket arrangement.

Alt av artister, utleie og eventer

MFV event er et firma med over 25 års erfaring med booking av artister i Norge. Her får du hele pakka innen event, underholdning og artistformidling. Avhengig av hva som ønskes tar de ansvar for hele eller deler av prosessen bak et vellykket arrangement.

Alt fra planlegging til gjennomføring kan du trygt legge i deres hender slik kan du  kan lene deg tilbake å nyte ditt eget arrangement.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende møte!

Utleie

Trenger du scene, lyd, lys, dekor, stoler, bord, telt eller annet utstyr? Ta kontakt med MFV event. De har alt du trenger for å gjennomføre et vellykket arrangement og tilpasser i forhold til størrelsen på lokalet og antall mennesker.

Alt av teknisk utstyr er av høy kvalitet og driftssikkert. 

Ved hjelp av samarbeidspartnere og avtaler så vil MFV event kunne levere alt fra A-Å på alle typer arrangement:

  • Mobilscene
  • Scene
  • Lyd
  • Lys
  • Teknikk

Trenger du ekstra underholdning, artister eller DJs, kan de hjelpe med dette også!

Artister

MFV er en totalleverandør innen event, underholdning og artistformidling. De tar ansvar for hele eller deler av prosessen bak et vellykket arrangement – fra planlegging til gjennomføring. Du kan lene deg tilbake å nyte ditt eget arrangement.

Ta kontakt for et uforpliktende møte.

MFV booker og formidler det meste av artister til de fleste anledninger og samarbeider med lokale og nasjonale artister. 

Send melding til MFV Event og Artistformidling

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.