Søk i Aktiv i Oslo

Megazone

Laserspill, innendørs- og utendørs paintball. Passer for alle grupper; bursdag, utdrikningslag eller teambuilding.

Laserbehandling mot kjedsomhet passer for alle. Ingen aldersgrense.

Man får på seg et utstyr som består av en vest og en laserpistol. Vesten har 5 treffpunkt som registrerer treff av laserstrålen.

Spillet foregår i to store labyrinter med mye interaktivitet og effekter. Det er om å gjøre å treffe fienden for å samle poeng.

Resultatene får man etter spillets slutt både for laget og individuellt. Laserspill går ut på å treffe ”fienden” med laserstråler på vesten. Vesten registrerer treff slik at deltakerene får individuelle score etter endt spill.

De du spiller med eller mot avgjør vanskelighetsgraden, spillet er alltid utfordrene. Ingen runder med laserspill er like.

Innendørs – Paintball

Er dere en tøff gjeng som tåler noen blåmerker? Da er dere velkommen til å teste innendørs-paintball hos Megazone midt i Oslo sentrum. Mye adrenalin og en morsom aktivitet.

Les mer. 

Utendørs – Paintball 

Megazone har Oslos største utendørs paintballbane kun 15 min utenfor Oslo sentrum. Her kan dere samle gjengen til en herlig dag i skogen. De stiller med alt av utstyret dere trenger for å spille.

Se mer om tilbudet.

Operation Mindfall 

En perfekt aktivitet hvor dere konkurrerer om poeng. Megazone er de første i Norge som tilbyr dette unike og morsomme spillet. Utendørs escape-game med «drikkepause» underveis.

Se mer om Operation Mindfall. 

Barnebursdag 

Megazone arrangerer titalls laserspillbursdager hver eneste uke. Laserspillbursdag er i løpet av årene blitt Oslos aller mest populære barnebursdag.

Etter endt aktivitet får dere et av bursdagsrommene hvor Megazone kan servere pizza. Brus og bursdagsgave til bursdagsbarnet følger med i pakken. Om ønskelig kan dere ta med kake e.l selv.

Les mer om barnebursdag. 

 

Kontakt Megazone

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.