MasalaMagic

Hva med å arrangere et indisk kokkekurs om du vil samle venner eller kollegaer til et hyggelig lag eller til en annerledes bursdagsfeiring? De holder kokkekurs for inntil 40 personer. Masalamagic leier også ut sine lokaler til selskap, møter eller kurs.

MasalaMagic er et kurs og eventsenter som tilbyr velsmakende, autentisk, indisk mat i sjarmerende lokaler! Jevnlig arrangeres det både kurs og temakvelder slik at du får muligheten til å ta med smaken hjem. 

Kick off / Teambuilding

Hva med å arrangere et indisk kokkekurs om du vil gjøre noe helt annerledes med kollegaene og skape en felles opplevelse!

For bedrifter har MasalaMagic god erfaring med kokkekurs i forbindelse med for eksempel produktlansering, avslutning eller oppstart av et prosjekt eller for å markere gode resultater. Her skreddersys arrangementet og garanterer en spesiell opplevelse for deltagerne med god mat og ny kunnskap.

Matlaging er godt egnet for å bygge sterke team. Når dere lager mat sammen lærer dere hverandre å kjenne på en unik måte og alle må gjøre en innsats for at resultatet skal bli vellykket. Et kick-off består av behagelig matlaging på en morsom og lærerik måte som også gir en mestringsfølelse.

Les mer, og book ditt Kick off/teambuilding her.

Kurs og Temakvelder

MasalaMagic tilbyr grunnkurs og videregående kurs i indisk matlaging. Begge har en varighet på tre kvelder á tre timer. Du behøver ingen forkunnskaper for å delta på grunnkurset.

På kursene får du ansvar for å lage rettene selv under kyndig veiledning og instruksjon. En temakveld passer for deg som ønsker en innføring i indisk matlaging, bruk av krydder, lære mer om spesielle retter eller rett og slett bare ha en hyggelig kveld der god mat står i sentrum.

Les mer om kurs her

Kurs for barn

Hvorfor ikke slippe barna til på kjøkkenet? MasalaMagic har erfaring med barn fra 7 år og oppover. Det er fult mulig å holde barnebursdag med matlaging som da også kommer foreldrene tilgode! Nøkkelordene her er god instruksjon, forstålige oppskrifter og tålmodig gjennomføring. Ved spørsmål om matkurs for barn eller barnebursdag hos Masalamagic ta kontakt i kontaktskjemaet til høyre, eller på telefon.

Catering og take away

MasalaMagic tilbyr catering til større event, og også takeaway.

Selskaps- og møtelokaler

MasalaMagic holder til sentralt i Oslo i sjarmerende lokaler som de også leier ut i forbindelse med selskap, seminarer, møter og kurs. Lokalet er egnet for inntil 70 personer.

Kjøkkenet er stort og velutstyrt og gir mulighet for å arrangere kokkekurs for inntil 40 personer. Selskaps -og kurslokale for inntil 70 personer til leie. Du kan leie bare lokalet og stå for mat/matlaging selv eller du kan la MasalaMagic ta hånd om alt. Her har du tilgang til både prosjektor og høytaler til musikk.

Bursdagsfeiring

Hva med å samle venner og familie til et hyggelig lag eller til en annerledes bursdagsfeiring? Da er indisk kokkekurs eller måltid populært!

Utdrikningslag

Arranger en unik kveld for deg og dine venner! Matlaging er en flott sosial aktivitet for å nyte hverandres selskap med god mat. I tillegg til et minikurs i matlaging og middag kan man velge forskjellige aktiviteter som Bollywood workshop, få hennamaling eller kle ut bruden i indisk sari med tilbehør.

En annerledes julebord

Gjør noe morsomt med et smakfullt resultat under årets julebord! Matlaging er en flott, sosial aktivitet både for å styrke team og nyte hverandres selskap med god mat. Masala Magic tilbyr et annerledes julebord!

Lag indisk mat sammen og bli kjent på en helt nyt måte. Her blir alle inkludert og alle må gjøre en innsats for et suksessfullt resultat.

Mat og kulturreiser til India

Niru Kumra arrangerer ikke bare catering og matkurs, men tilbyr også mat og kulturreiser til India. Høsten 2016 blir det en ny og spennende tur til Sør-India fra 2. – 14. november. Dersom du vil være med på en kulinarisk reise du sent kommer til å glemme, kan du ta kontakt i skjemaet til høyre.  Se reportasje fra da NRK var med Kumra til India.

Nirus Verden

Få inspirasjon fra Nirus blogg! Her finner du mer enn bare tanker om livet, men deilige og smakfulle oppskrifter til enhver anledning. Et par minutter med lesing og fristelsen på indisk mat blir uutholdelig.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.