aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Magiker og illusjonist Christian Wedøy

Ser du etter en magiker? Christian Wedøy er en internasjonalt anerkjent illusjonist og en av Norges mest profilerte magikere. Han fremfører spektakulæres show og stunts foran et alltid fornøyd publikum.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Husker du magikeren som deltok i Norske Talenter 2017? Med utrolige stunts og framføringer tok han pusten fra publikum, dommere og TV-seere. Han har vært på tv i over 30 land, har over 300 000 følgere og 100 millioner visninger på YouTube.

Nå kan du leie Christian inn til din fest og ditt arrangement og sørge for at du og dine gjester får en helt magisk opplevelse! Å leie en magiker som Christian er fantastisk underholdning, og garantert verd pengene.

Christian Wedøy er en av Norges mest profilerte magikere og trykkekunstnere. Med fremføringer av internasjonal standard får du garantert en kveld og underholdning som folk vil snakke om lenge.

Bryllup

Hva med å skaffe en helt magisk underholdning til din magiske dag? Sørg for profesjonell underholdning under bryllupet og overrask gjestene med fantastiske kunster, stunts og magi. Ta kontakt med Christian for en uformell samtale om hva han kan gjøre for deg og dere på deres store dag!

Firmaarrangementer

Vil du overraske firmaet på festen, kick-off eller konferansen? Christian er en profesjonell magiker med erfaring fra hundrevis av forskjellige firmaarrangementer. Han vet derfor akkurat hvordan han skal underholde på best mulig måte på ditt arrangement, uansett størrelse og tema. Han vet å sjokkere, imponere, underholde og få frem latteren hos gjestene.

Christian kan også delta på messer for å samle mennesker rundt din stand. Ta kontakt om du er nysgjerrig på dette!

Julebord

Gjør julebordet til noe helt spesielt og få inn en tryllekunstner utenom det vanlige! Christian kan gjøre julefesten til noe helt uforglemmelig gjennom spektakulært show og sjokkerende stunts.

Private arrangementer

Christian kan også underholde ved andre private arrangementer. Bursdager, konfirmasjonen, jubileer og hva du måtte ønske! Å ta kontakt for spørsmål er helt uforpliktene. Han skreddersyr en underholdningspakke som passer ditt arrangement.

Pressestunts

Trykkekunstneren vet å tiltrekke seg oppmerksomhet fra store masser, og medier. Lei magiker Christian til å få ekstra oppmerksomhet rundt ditt arrangement. Han kan skreddersy et spektakulært stunt til dere! Kontakt for mer info.