Søk i Aktiv i Oslo

Lysebu Kurs og Konferanse

Kun 20 minutter fra Oslo sentrum finner du Lysebu - en kombinasjon av et moderne og tradisjonelt konferansested i rolige og idylliske omgivelser på toppen av Holmenkollen!

Lysebu ligger ikke mer enn en tjue minutters kjøretur opp fra Oslo sentrum, men allikevel nok til å gi følelsen av å komme langt vekk fra byens stress og mas. Den gode atmosfæren, de velegnede lokalene, den nydelige maten og vinen, samt den kompetente staben, gjør Lysebu til et ideelt sted for møter og konferanser.

Her skreddersyr de konferansen etter deres behov, og konferanseverteret sørger for at alle detaljer blir ivaretatt under hele oppholdet. De tilbyr også en rekke teambuilding aktiviteter både på huset og lokalt i nærområdet, som kan gi et etterlengtet avbrekk mellom for eksempel seminar og middag.

Les mer her

KONFERANSEROMMENE

Lysebu skreddersyr konferansen etter deres behov, og deres konferanseverter sørger for at alle detaljer blir ivaretatt under hele oppholdet.  Her har de 20 konferanse- og grupperom til alt fra 4 til 110 personer.

Les mer om mulighetene.

MATEN

På Lysebu legger de hele sin sjel i å lage uforglemmelig måltid. Deres lekre lunsjbuffet kiler smaksløkene. Her finner du dine favoritter, men også alltid noen overraskelser.  Kokkene velger nordiske råvarer med lokal forankring. Et måltid som blir husket og snakket om i lange tider.

Middag komponerer vår kjøkkensjef en 4-retters meny med de beste råvarene sesongen har å tilby. Menyen kan enkelt oppgraderes og passer perfekt med vin fra vår vinkjeller i verdensklasse.

Les mer om maten her.

OVERNATTING

Lysebu har alt fra enkeltrom til suiter – totalt 85 rom.

Ta kontakt for en uforpliktende visning!

Send melding til Lysebu Kurs og Konferanse

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.