Søk i Aktiv i Oslo

Lyd- og lysutleie

Lyd- og Lysutleie leverer utstyr og DJs til arrangementer som bryllup, konferanse, firmafest, julebord, bursdag og mye mer.

Her møter du profesjonelle ansatte med over ti års erfaring innenfor utleie av lydanlegg, lyseffekter og formidling av DJ. Her hjelper de deg med å finne nødvendig utstyr, og de har også tilbehør og spesialeffekter som gir arrangementet det lille ekstra.

Lyd- og Lysutleie hatt en rekke oppdrag for bedrifter og private siden 2002. Selskapet leverer til små og mellomstore arrangementer i Oslo og Bergen.

Lydutstyr

Her finner du alt du trenger av lydutstyr som du kan leie. Om du bare mangler noen få deler, eller om du ønsker å leie komplette lydanlegg.

Selskapet hjelper deg med å finne fram til det utstyret du trenger, og de har ulike pakkeløsninger for deg som trenger både lydutstyr og lyseffekter.

Lysutstyr

Lyd- og Lysutleie leverer til alle typer arrangement, og har mange store kunder på kundelisten. 
De hjelper deg med å finne det lysutstyret som gir stemningen og effekten du ønsker til ditt arrangement.

Effektmaskiner- Leie røyk-, snø- eller boblemaskin?

Her finner du også effektmaskiner som gir røyk, snø og bobler. Ta kontakt for mer info, eller sjekk utvalget på deres nettside.

Få en DJ som styrer musikken

Lyd- og Lysutleie har flere profesjonelle DJs med god erfaring som tilpasser musikken til arrangementet. De leverer garantert bra musikk og skaper god stemning, og det er nesten ingen grenser for hvor en diskjockey kan brukes..

De tilbyr diskjockeyer til arrangementer som for eksempel:

Konserter
Bryllup og bursdager
Konseptarrangementer, Kick Off, butikk-DJ
Hoteller, barer og nattklubber
Skoler og russ

Ikke nøl med å ta kontakt ved spørsmål!

Leie foto- og videoutstyr

Trenger du å leie annet teknisk utstyr? Kamera, objektiver, lerret, overhead, skjermer, filmutstyr, drone – alt du trenger finner du hos Lyd- og Lysutleie.

Send melding til Lyd- og lysutleie

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.