Lucky Bowl

Hos Lucky Bowl kan de tilby morro og spenning for firmaer, grupper og privatpersoner. Her har de gode alternativer om du skal feire bursdag, arrangere et utdrikningslag eller ta med de ansatte på en helaften.

Selskap & Fest

Lucky Bowl har skreddersydd to pakker for privatpersoner, firma og grupper.

En komplett pakke med 1,5 time bowling der du får trimmet konkurranseinstinktet, og kan avslutte kvelden i restauranten. Her kan dere velge mellom homemade burger eller tapas, og og de tilbyr et godt utvalg av øl og vin. Dette er med på å sette en perfekt ramme for kvelden.

BowlingBursdag

Bursdag er gøy uansett alder og særlig når den feires med bowling, mat og mye mer til alle gjestene.

Vi på Lucky Bowl har skreddersydde pakker som passer for barn, ungdom og voksne og alle inkluderer mat, dessert og bowling.

Våre pakker for kids og teens kaller vi bronse, sølv og gull. De inneholder mat, bowling, is, popcorn, drikke, bursdagskrone og mye mer til alle sammen. Pakkene inneholder det samme, bortsett fra maten bursdagsbarnet ønsker å servere. Book mandag til torsdag for å få vår beste pris.

Vi har gratis invitasjoner som kan lastes ned fra våre nettsider, eller du kan hente gratis hos oss på Veitvet. Vi dekker og pynter bordet og best av alt vi rydder etter bursdagsfesten.

Bursdag er det gøyeste vi vet og vi gleder oss til å gi deg den beste bursdagen.

Se mer info og mulighet for booking. 

Shuffleboard

Hos Lucky Bowl står shufflebordene klare til dere. Bordene er av høy amerikansk kvalitet. Å spille shuffle får konkurranseinstinktet til å blomstre og resultatet er sjeldent avgjort før siste puck har stoppet. Med reglene enkelt forklart på veggen skal det aldri vær tvil om hvordan man spiller spillet.

Har du aldri prøvd? De ansatte kan gi en rask innføring og dere i gang.

Egen restaurant

Opplev atmosfæren og stemningen i New York style restauranten. Den gode samtalen går lett rundt bordet. Her brukes kun de beste lokale råvarer dere får en  helaften for å skape nye minner sammen med gode kollegaer, venner, familie eller kanskje hele nabolaget.

Utdrikningningslag

Det beste stedet for et utdrikningslag. – Ta med hele vennegjengen, gjør noe gøy og nyt førsteklasses mat og drikke. Stedet har også skjenkebevilling.

Se mer om tilbudet til utdrikningslag.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.