Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her

Lucky Bowl

Hos Lucky Bowl kan de tilby morro og spenning for firmaer, grupper og privatpersoner. Her har de gode alternativer om du skal feire bursdag, arrangere et utdrikningslag eller ta med de ansatte på en helaften.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Selskap & Fest

Lucky Bowl har skreddersydd to pakker for privatpersoner, firma og grupper.

En komplett pakke med 1,5 time bowling der du får trimmet konkurranseinstinktet, og kan avslutte kvelden i restauranten. Her kan dere velge mellom homemade burger eller tapas, og og de tilbyr et godt utvalg av øl og vin. Dette er med på å sette en perfekt ramme for kvelden.

Barnebursdag

Skap nye bursdagsminner for barnet ditt med Kids Party hos Lucky Bowl. Med 3 skreddersydde pakker tilpasset alderen 6-12 år gir du bursdagsbarnet en uforglemmelig feiring med bowling og morro.

Foreldre trenger ikke å tenke på noen ting – Lucky Bowl fikser alt! Dekker bord, pynter med ballonger og best av alt – de rydder opp. Det er vinn-vinn med feiring for alle på Lucky Bowl, bursdagsbarnet og gjestene kan leke seg med bowling og arcade games, mens foreldre kan ta det helt med ro.

Pakkene inkluderer 1 time bowling, pannekaker, pølse+fries eller pizza som mat, ispinne, bursdagskrone, poletter til arcade games og mye mer!

Lucky Bowl har avdelinger på Veitvet i Oslo, Ski, Lørenskog og Asker.

Julebord

Lucky Bowl har skreddersydd pakker for firma og privatpersoner. Komplette pakker med bowling der du får trimmet konkurranseinstinktet og den gode samtalen over en deilig burger, BBQ Spareribs eller chicken club sandwich – valget er ditt.

Les mer her

Egen restaurant

Opplev atmosfæren og stemningen i New York style restauranten. Den gode samtalen går lett rundt bordet. Her brukes kun de beste lokale råvarer dere får en  helaften for å skape nye minner sammen med gode kollegaer, venner, familie eller kanskje hele nabolaget.

Bursdagsfeiring

Hos Lucky Bowl kan barn og vokse i alle aldre få en fantasisk feiring med bowling, god mat og super service. De har satt opp forskjellige løsninger og pakker for å tilpasse alle sine ønsker.

Les mer om tilbudet for bursdagsfeiring.

Utdrikningningslag

Det beste stedet for et utdrikningslag. – Ta med hele vennegjengen, gjør noe gøy og spis førsteklasses mat og drikke. Stedet har også skjenkebevilling.

Se mer om tilbudet til utdrikningslag.