Søk i Aktiv i Oslo

Lillomarkskapellet

Lillomarkskapellet ligger naturskjønt til med utsikt i retning av Nittedal, og omkranset av fin gammel skog. Her kan man søke stillhet og ro, og oppleve skogens liv og dyr.

Om sommeren er det mange fine turområder, og om vinteren er det gode forhold for ski.

Du kan gå på beina inn til Lillomarkskapellet fra Kjul, og på Sagtomta kan du sette bilen. Sørskogveien er vanligvis brøytet om vinteren. Fra bommen og inn er det på meteren 2 kilometer. En fin tur i relativt åpent landskap.

Fra Lillomarkskapellet er det 400 meter til Kjulstjern, som det er fint å bade i, og det er 200 meter til nærmeste skiløype (lysløype) og 500 meter til Sørskogen, et kjent serveringssted her inne i Lillomarka.

Utleie av kapellet

Siden leirstedet er delvis tilrettelagt for rullestolbruk i 1.etg, kan grupper med slike behov besøke stedet.

Stedet egner seg best for grupper på størrelse 20-30 personer, selv om det totalt er 40 sengeplasser fordelt på seks rom.

Det er moderne køyesenger med madrasser, puter og dyner. Brukeren må ha med seg sengetøy, lakenpose eller sovepose. Det er 2 rom i 2. etg. som kan brukes som grupperom, ett av rommene har peis. I spisestuen er det plass til ca. 40 personer.

I peisestuen er det skinnsalonger og i undervisning-/kapelldelen er det stoler til 40-50 personer.

Alle dører i 1.etg. er terskelløse, og det er ingen trinn for å komme inn. Stedet er tilrettelagt for rullestolbrukere, og har to moderne dusjer og fire toalettrom samt et handikap-toalett.

Pris

Leie fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 14.00 avreisedagen.

Pris døgn ( en overnatting ) hverdag: 5000,-.
Pris døgn ( en overnatting ) helg: 8000,-.

Obligatorisk utvask koster 2000,- og vil bli lagt til i prisen ved fakturering ved alle reservasjoner.

Send melding til Lillomarkskapellet

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.