Sala Privata – Olivia Aker Brygge

Ønsker du å arrangere et privat selskap? Hos Olivia Aker Brygge finner du store, hyggelige lokaler som tar inntil 80 personer. Her er mulighetene mange for ditt arrangement, enten det er julebord, bursdag, bryllup eller ulike firmafester.

Olivia hjelper deg gjerne med å arrangere festen din, og aller helst skreddersyr de et arrangement som gir en uformell, annerledes og ekte italiensk opplevelse. Kokkene lager en helaften med italienske signaturretter og det er mulig å arrangere vinsmaking på det tilhørende vinrommet.

Selskap & Event

På Olivia Aker brygge finnes det et stort privat rom med plass til inntil 85 personer. Her kan du holde en stor fest, eller dele opp lokalet for å holde mindre møter og konferanser.

Enten du skal arrangere julebord, sommerfest, bursdag, bryllup eller andre festligheter har Olivia egne selskaps- og møtemenyer, men aller helst skreddersyr de et arrangement som gir en uformell og unik italiensk opplevelse.

Vinsmaking

Ønsker du å gjøre noe ekstra på festen? Olivia har egne vinkelnere som gjerne holder vinkurs og vinsmaking for dere. Her tilrettelegger de etter deres ønsker og behov.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.