Søk i Aktiv i Oslo

Lawo Oslo

Lawo tilrettelegger for de fleste events slik som premierefest, kick-off, after-party, julebord, firmafest, sommerfest eller kurs & konferanse. Beliggenhet midt i Oslo sentrum, og leie av lokalet er alltid gratis.

Event og arrangement

Ønsker du et vellykket event? Da har du kommet til rett sted. Her har de stor erfaring med profesjonelle arrangementer i alle størrelser, og tilbyr det meste av utstyr innen audio/video, slik at kvaliteten på det faglige kan holdes på topp.

Lawo tilrettelegger for de fleste events, slik som premierefest, kick-off, after-party, julebord, firmafest, sommerfest eller kurs & konferanse. Gratis leie av lokalet er alltid inkludert.

Her kan du invitere til alt fra lunsjmøter med 50 stk til konferanser med 650 deltager. Dere kan om ønskelig få hele lokalet for dere selv, og det kan dekkes langbord til bespisning, hvor Lawo tilbyr en 3-retters middag med tilhørende vinpakke.

Søker dere en litt mer uformell stemning med gode mingle muligheter har de også erfart at litt fingermat og bobler i glasset alltid er en suksess. Kokkene kan etterkomme de fleste ønsker.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, gratis leie av lokalet er alltid inkludert. Du ønsker gode opplevelser, Lawo sørger for at det skjer!

Send melding til Lawo Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.