Søk i Aktiv i Oslo

Lavvo i Skimore Oslo

Hvorfor ikke invitere til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt selskap eller et foredrag tett på naturen? Lavvoen har kapasitet på inntil 140 personer.

Skimore Oslo tilbyr lavvoopplevelser for både små og store grupper. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik.

Inviter til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt måltid eller et foredrag tett på naturen. Skimore Oslo tilpasser gjerne lavvoene etter ditt behov – enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 3-retters middag, eller om du ønsker reinskinn og kaffe på grua.

Skimore Oslo har satt sammen en meny med et bredt utvalg. Her finner du fristelser som passer godt til stemningsfylte måltider. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å komme med ønsker og innspill.

Som basis er lavvoene utstyrt med bord, benker og ildsteder, varme ved behov, bar og avsatt plass til matlaging. De har 2 lavvoer plassert på ulike steder i anlegget. Disse passer for grupper fra 10 til 140 personer. Trenger du musikkanlegg, DJ, trubadur eller en gitar, har de også dette på lager!

Lavvoene passer som samlingspunkt for alt av fester, bedriftsarrangement, idrettslag eller bursdager.

Skimore Oslo legger gjerne til rette for aktiviteter, med eller uten ski på bena!

Les mer.

Lavvoen leies ut i vintersesongen fra desember- april.

Send melding til Lavvo i Skimore Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.