Søk i Aktiv i Oslo

L’ardoise

L’ardoise er en ekte fransk restaurant som serverer fransk mat på sitt beste. Her hjelper de deg med å arrangere selskap etter ditt behov! Her kan du arrangere alt av små og mellomstore selskaper, og de kan holde events fra 10 til 60 personer.

Ekte og sjarmerende fransk på Bislett

L’ardoise er en ekte fransk restaurant som serverer fransk mat på sitt beste. Her hjelper de deg med å arrangere selskap etter ditt behov!

Hos L’ardoise kan du arrangere alt av små og mellomstore selskaper. Her kan du arrangere events fra 10 til 60 personer.

Ønsker du tre-retters alternativer fra deres franske koker eller skal ha møte med kaffe og ekslusive kake,  deg med ditt neste arrangement.

Med sin sentrale beliggenhet, rett ved universitet har de lang erfaring med å arrangere ulike selskaper og events.

De tillater også utleie av lokalene til lukkede arrangement i privat regi på opptil 50 kuverter/gjester.

Her kan du lese mer om L’ardoise.

Chambre séparée,

L’ardoise har to Chambre Séparée der du kan invitere til lukket selskap. Et har plass til 12 personer, mens et annet har plass til 20.

Vinbar

I det koselige biblioteket kan du bestille alle viner på glass, og det er alltid noe nytt å smake på. Prøv gjerne en av deres biodynamiske viner, fra gjemte franske områder.

Vinkurs

På L’ardoise lager de forskjellige kurs innen vinsmaking og vinfag. Lag gode minner og kunnskaper med venner og kolleger. De tilpasser også pakke med 3-retters middag og følgende vinpakke om dere ønsker det.

Les mer. 

 

Kontakt L’ardoise

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.