Søk i Aktiv i Oslo

L’ardoise

L’ardoise er en ekte fransk bistronomi-restaurant som serverer fransk mat på sitt beste. De hjelper deg med å arrangere alle typer selskap etter ditt behov! Her kan du arrangere alt av små og mellomstore selskap, og de kan holde events fra 10 til 60 personer.

Ekte og sjarmerende fransk på Bislett

L’ardoise er en ekte fransk bistronomi-restaurant som serverer fransk mat laget med fine dining-teknikker. De franske kokker har satt sammen tre ulike tre-retters menyer med alternativer som selskapsmeny, i tillegg til deres À la Carte.

Her hjelper de deg med å arrangere selskap etter ditt behov!

Med sin sentrale beliggenhet rett ved universitet, utsøkte matretter og lange erfaring med å arrangere ulike selskap og events, er L’ardoise et godt valg til ditt arrangement.

Her kan du arrangere alt av små og mellomstore selskaper fra 10 til 60 personer.

De tillater også utleie av lokalene til lukkede arrangement i privat regi på opptil 50 kuverter/gjester.

Her kan du lese mer om L’ardoise.

Chambre séparée

L’ardoise har to Chambre Séparée der du kan invitere til lukket selskap. Et har plass til 12 personer, mens et annet har plass til 20.

Vinbar

I det koselige biblioteket til L’ardoise kan du bestille alle viner på glass, og det er alltid noe nytt å smake på. Prøv gjerne en av deres biodynamiske viner, fra gjemte franske områder.

Vinkurs

På L’ardoise lager de forskjellige kurs innen vinsmaking og vinfag. Lag gode minner og kunnskaper med venner og kolleger. De tilpasser også pakke med 3-retters middag og følgende vinpakke om dere ønsker det.

Les mer. 

 

Send melding til L’ardoise

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.