Søk i Aktiv i Oslo

Teater- og musikalkurs 16 – 19 år

KUL:TUR sommerleir er en helt unik sommerleir for ungdom mellom 16 og 19 år. I år har de tre ulike sommerkurs for ungdom. Velg mellom skuespill, musikal og sang. I tillegg til undervisningen, er det planlagt mange gøye innendørs- og utendørsaktiviteter. Bli med på en fantastisk uke!

Bli med på en morsom og sosial uke, på KUL:TUR Sommerleir, der du kan bli flinkere i det du liker aller best! Kursene foregår på Solbakken Folkehøgskole på Skarnes, en liten time utenfor Oslo.

KUL:TUR Sommerleir arrangeres for ungdom 16-19 år fra 04. august til 10. august 2024.

Alle kursdeltakerne bor på sommerleiren hele uken og får med det også en smakebit på hvordan det er å gå folkehøgskole. Instruktørene er en blanding lærerne ved Solbakken og yrkesaktive skuespillere, sangere og musikere med førstehånds erfaring.

Skuespill

En uke med teater. Gjennom kurset går du gjennom tre hovedtemaer: tekstanalyse, formidling og improvisasjon.

Kursdeltakerne lærer å:
– Kunne ta utgangspunkt i et manuskript og gjennom teksten klare å tolke scener
– Forstå konseptene “karakterens mål”, “hindringer” og “tegn”
– Se hvilke taktikker karakteren kan ta i bruk for å nå sitt mål
– Kunne variere disse taktikkene ved å tilføye “verb” til situasjonen
– Se verdien av fysiske handlinger – spill uten ord

Les mer om skuespillerkurset her

Musikal

Gjennom en intensiv uke med musikalarbeid får du utviklet kunnskapen din innen både sang, stemmebruk, koreografi og dialogarbeid. Sammen med svært kompetente og erfarne lærere jobber du med formidling og samarbeid og vil sammen med resten av gruppen jobbe fram et lite show.

Les mer om musikalkurset her

En sosial og morsom uke

En uke på sommerkurs er mye mer enn bare undervisning; det er flotte uteområder og badefasiliteter rett utenfor skolen. De kan friste med bading, volleyball, biljard, film på storskjerm og masse andre morsomme aktiviteter. Bli med på en fantastisk uke!

Meld deg på her

KUL:TUR Sommerleir har de siste 15 årene sørget for å gi mange barn og ungdom sin livs opplevelse siden oppstarten i 2008. Erfaringer gjennom nesten 15 år gjør at de kan tilby en profesjonell, morsom uke på barnas  og ungdommenes premisser.

Leiren arrangeres kun en times biltur fra Oslo på Solbakken Folkehøgskole i Skarnes (like ved Kongsvinger). Hvert hvert år kommer det også flere deltagere fra alle hjørner av landet.

PS: Kultur sommerleir arrangeres også for yngre 10-15 år. Les mer om det her

Send melding til Teater- og musikalkurs 16 – 19 år

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.