Klovnen Knut bor i Oslo og turnerer over hele landet med show som spenner fra klassisk klovning, sjonglering, enhjulsykling og buktaling til musikalske innslag, trylling, tull & tøys.

Hei – og velkommen til Klovnen Knuts latterlige verden.

Litt om Klovnen Knut

  • Utdannet førskolelærer
  • Jobber fulltid som klovn/gjøgler – tullekunstner

En fargerik sammensmeltning av stand-up og fysiske innslag, som også kan presenteres på engelsk. Det som gjør Klovnen Knut spesiell er hans originalitet, allsidighet – variasjon i innhold og presentasjon – og evne til å underholde barn og voksne samtidig. Selv om show med Klovnen Knut er hovedgeskjeften, så gestalter han også en del andre typer i det som kalles omkringgående virksomhet:

  • Troll-Knut: Verdens største levende troll som rager 3 meter og er i total balanse. Sjonglerer kongler og sleiver (sleivkast) og presenterer diverse trollekunster. (stylter)
  • Nisse-Knut: En skikkelig uskikkelig tullenisse av typen fjøsnisse, med sekken full av nissetryll og juletull. Et nisseshow for hele familien/firmaet/barnehagen/skolen.
  • Lirekasse-Knut: 30-talls kjuagutt/avisgutt med lirekasse, munnspill og ymse rariteter i lommene.
  • Blues-Berntsen: En 3 meter høy ”blues-brother” med munnspill og gitar, som presenterer både seriøse blåtoner og artig barneblues.

 

Nøkkelord for virksomheten er variasjon, publikumsdaltagelse, humor og hakeslepp (trylling). Han anser disse faktorene som grunnleggende for å skape og opprettholde publikums interesse og engasjement. Klovnen Knut spiller i første rekke for barn, men fletter også inn litt kjapp eldreomsorg = Familieforestilling.

Felles for showene er at de varer ca. 45 min (mulig å tilpasse) og kan spilles både på små intime flater og scene. Han har selv alt utstyret som trengs (jfr. lydanlegg). Show og omkringgående virksomhet kan gjerne kombineres.

For mer informasjon, se Klovnen Knuts hjemmeside >>

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.