Søk i Aktiv i Oslo

Kleivstua

Kleivstua Hotell er et flott og populært konferansehotell med storslagen beliggenhet. Stedet har en perfekt ramme for konferanse og store selskaper som bryllup eller jubileum. Her vil du føle en unik atmosfære og få personlig service fra første sekund!

Selskap

Kleivstua har i mer enn 250 år vært vertskap for arrangementer og spesielle anledninger som jubileer, familie-sammenkomster, bryllup og forretningsmiddager etc.
Beliggenheten midt i Krokskogen, med en fantastisk utsikt gjør hotellet til et ideelt sted for spesielle hendelser.

Kleivstuas største sal «Restaurant Dronningen» har kapasitet til 200 personer. De har også andre flotte selskapslokaler for mindre feiringer.

Les mer om mulighetene for selskap.

Bryllup

Ett bryllup på Kleivstua er noe helt spesielt. Her kan dere ha hele stedet for dere selv, eller være i ett eget hus helt uforstyrret. Kleivstua kan tilby vielse i eget bygg eller ute i det fri, ulike rom for aperitiff, middag og dans, samt 42 unike overnattingsrom.

Kurs & Konferanse

På Kleivstua ligger alt til rette for ett vellykket møte. I ett historisk miljø med moderne møte fasiliteter, nydelig mat, personlig vertskap og naturen rett utenfor, blir dere garantert tatt godt vare på.

Kleivstua har 8 møterom med plass til opptil 100 personer og de 2 største møterommene Villa Utsikten og Langhuset er frittstående bygg med egne tilhørende pauserom.

Hvorfor ikke leie hele stedet? 42 rom med plass til 100 personer er er alle muligheter åpne.

Les mer på Kleivstua sine nettsider.

Send melding til Kleivstua

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.