aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Kingdom of Escape Room

Kingdom of Escape Room inviterer deg til 60 nervepirrende og spennende minutter fulle av hodebry og magi. Velg mellom to rom! Du og dine venner må samarbeide for å komme ut av rommet.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

”I den magiske verdenen”

Er du fascinert av Harry Potters verden fylt med trolldom og mystikk? Nå kan selv oppdage og utforske denne verdenen!! Klarer du og dine lagspillere å løse gåtene? Ta frem tryllestaven og forbered deg på en time spekket med trolldomskunst og magi. Spillet er basert på Rowling’s egen roman om denne folkekjære trolldomsgutten. Det beste av alt er at du ikke engang trenger å ha gått på Hogwarts for å delta.

”Gallery of Illusions”

Dette escaperoom-spillet er forbeholdt de som virkelig ønsker en utfordring. Her har de tøyd grensene slik at du får muligheten til å løse gåter som er både originale og spesielle. Dere har nettopp brutt dere inn til en privat samler som har stjålet et verdensberømt maleri. Nå er det opp til deg, og dine modige lagspillere, å finne maleriet før denne uærlige kunsttyven kommer hjem. Den eneste måten å komme seg ut av rommet på er å finne bildet.

Tar du utfordringen?

Disse escape room aktivitetene er en morsom aktivitet for vennegjenger, utdrikningslag, bursdager og også for familier.

Teambuilding

Å komme til Kingdom of Escape Room med kollegaer kan by på den perfekte teambuilding som trengs for samhold og kameratskap. Her blir dere kjent og vil lære dere å samarbeide på en ny, spennende måte! Aktivitetene er i tillegg en perfekt ”icebreaker” for kveldens firmafest!

Les mer om bedrift her

Escape box –  Escape room der dere er

Et spennende escapegame som kan tas med og brukes som underholdning der dere er. Perfekt til firmafest, kick off, fester og teambuilding. Her kan 7-80 personer underholdes samtidig.

Les mer om Escape Box her

Bursdag for både voksne og barn

Kingdom of Escape Room tilbyr spesialpris, samt et tilpasset program, for bursdagsbarn på deres bursdag. Kunder som vil arrangere fester i deres questrom får en redusert pris. Deltakere kan også ta med mat og medbrakt alkohol er lov under voksenbursdager.

Det finnes forøvrig flere forskjellige pakkeløsninger både for liten og stor. Om du er ute etter en storartet feiring, eller en liten sammenkomst finner du alternativer som passer ethvert budsjett med Kingdom of Escape Rooms sine egne tilpassede bursdagsløsninger.

Les mer om bursdag her

Prisgaranti

Kingdom of Escape Room er stolte av å for tiden være billigst i Oslo. Dersom du i Oslo finner et lignende tilbud til en lavere pris tilbyr de å betale mellomlegget.

Kingdom of Escape Room har også 20% rabatt for studenter.