Søk i Aktiv i Oslo

Kari Sophies Musikkinstitutt

Tradisjonsrik og profesjonelt drevet privat musikkskole i hyggelige lokaler på Bjølsen/Sagene. Individuelt tilpasset undervisning i piano, sang, gitar og fiolin.

Kari Sophies Musikkinstitutt ‒ Kvalitet og kompetanse siden 1989!

Lokaler med sjel

Da Mozart komponerte operaen Don Giovanni i 1787 var huset som rommer Kari Sophies Musikkinstitutt allerede bygd.

De smakfullt og personlig innredede lokalene på Sagene skaper en trygg og hyggelig ramme om spilletimene, og innbyr til kreativitet og musikkglede.

Sentral plassering, kort vei til offentlig kommunikasjon, og inngang på bakkeplan sikrer enkel adkomst og god tilgjengelighet. Gateparkering i området.

Høyt kvalifiserte pedagoger

Musikkpedagogene ved instituttet er alle konservatorie-, universitets-, og/eller høgskoleutdannet, og gir undervisning i de fleste musikksjangre, som klassisk, musikaler, viser, pop, rock og jazz.

Trygghetsfølelse fra første time, individuelt tilpasset undervisning, samt oppmuntring og støtte når læringskurven føles bratt, er viktig for at elevene skal oppleve fremgang og mestring. Lærerstaben på åtte er stabil; de fleste lærerne har undervist ved Instituttet i mellom 6 og 19 år, noe som gir kontinuitet og et godt miljø der alle kjenner hverandre.

Musikkglede for alle

Noen mennesker har musikktalent som nådegave, men dette er likevel ingen forutsetning for å lære å spille et instrument. Musikkinstituttets filosofi er enkel; at med god kommunikasjon lærer-elev, individuelt tilpasset undervisning og regelmessig, systematisk øving, kan alle, uansett forutsetninger, lære å spille et instrument til glede for seg selv og andre.

Instituttet tar inn elever på alle nivåer og i alle aldersgrupper fra 6 år og oppover.

Send melding til Kari Sophies Musikkinstitutt

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.