Jamie’s Italian

Jamies Italian ligger rett ved vannkanten på Aker Brygge og er den første Jamie's Italian restauranten i Norge. Plassen er perfekt for enhver anledning. Tilbyr eget chambre separee som tar inntil 30 personer.

Her er alt laget med de beste, sesongbaserte ingredienser og servert i en lun og avslappende atmosfære.

Folkelig restaurant med gode priser

Kjendiskokken Jamie starten den første restauranten på Oxford Street i Londen i 2008 og ble rask et populært sted både blant engelskmennene og et absolutt stoppested for turistene. I dag finnes det over 40 restauranter over hele verden.

Jamie’s Italian er laget for å være tilgjengelig og folkelig, en nabolagsrestaurant der alle er velkommen og føler seg komfortable, uansett hvilken tid det er på dagen. Hver enkelt restaurant er unikt utformet for å bevare byggets historie og byens personlighet, så vel som skape et miljø der fokuset er utmerket mat, godt selskap og avslappet stemning.

Chambre Separeé

Hos Jamies Italian kan du invitere til lukket selskap/møter i deres delikate Chambre Separee. Her er det plass til opp til 30 personer.

Ta kontakt for booking og selskapsmenyer.

Julebord

Her kan du invitere til et italiensk og annerledes julebord. Restauranten har en vintermeny som byr på de beste smakene fra sesongen. For de som allerede skal på mange andre julebord med ribbe og pinnekjøtt, eller som bare ønsker å arrangere noe litt utenom det vanlige, er dette en flott mulighet til å få seg en annerledes opplevelse rundt juletider.

Firmaarrangement

Arranger møter, om det er lunsjmøte eller kveldsmøte med et deilig, italiensk måltid. Her finner du flere muligheter til å arrangere – blant annet har de en egen lukket avdeling, Chambre Separee, som tar imot inntil 30 gjester.

Stor uteservering

Her finner du en stor uteservering som gir deg utsikt til hele Oslofjorden fra Aker Brygge. Her kan det dekkes på til en skikkelig sommerfest, eller du kan ta med deg en venn – eller ti for å nyte sommersola. – Det er jo ingen andre steder den kan nytes bedre.

Sommerfest

Inviter kollegaet og/eller venner til storslagen, italiensk sommerfest på Aker Brygge. Ta kontakt for info.

Andre selskap

Restauranten tar imot til alle typer selskap. Ta kontakt for info.