Søk i Aktiv i Oslo

Iskra Mantcheva

Iskra Mantcheva tilbyr undervisning for alle og har bred erfaring i å undervise elever på forskjellige nivåer. Ingen aldersgrense. Hun har individuelt forhold til hver elev og tilpasser repertoaret til elevens interesser.

Pianoundervisning for alle

Her har du en unik mulighet til å få profesjonell undervisning som tilpasses hver elev. Elevene kan utvide sitt repertoar innenfor klassisk musikk, pop/rock, jazz, filmmusikk, musikaler, notelesning, besifring og musikkteori; å utvikle sin pianoteknikk og virtuositet. Elevene kan opptre på konserter: i små og store konsertsaler med Steinway flygel. Undervisningen er individuell, evt. i en mindre gruppe på 2-3 deltagere, i ett semester eller ett skoleår.

Timene er av 30 minutter 40-, 45 minutter, 1 time, og er hver uke eller annenhver uke. Inntak av elever er gjennom hele skoleåret.

Erfaring

Iskra Mantcheva Poulsen har 13 år lang undervisningserfaring som pianolærer ved den Nasjonale Musikkhøgskolen i Sofia (National Academy of Music Pancho Vladigerov-Bulgaria) og senere i flere år med pianoundervisning i Oslo: ved Musikkpedagogene Oslo, Asker kulturskole, Oslo musikk- og kulturskole, som pianolærer ved Lindebergskole og ved Maya Musikk og Kulturskole.

Undervisningsstedene er: Musikkpedagogene Oslo- i Josefine gate 15, Lindebergskole, Aspheim Pianosenter.

Mange av hennes elever er kommet videre som studenter på Norges Musikkhøgskole, Barratt Due musikkinstitutt, til Conservatori Superior de Musica del Liceu i Barcelona, til musikklinjer på videregående skoler, har utgitt sine egne CD-er, spilt konserter, deltatt i mesterklasser eller har musikken som inspirerende hobby.

Iskra Mantcheva har også ledet flere Mesterklasser.

Iskra Mantcheva er etterspurt som pianist for solo klassiske konserter, som akkompagnatør, som pianist for forskjellige arrangementer og som solist med orkestre.

Det er utgitt 7 klassiske solo CD-er i USA, Norge og Bulgaria.

Mange av hennes konserter er kringkastet i NRK, Radio Sofia osv.

Iskra har spilt over 1000 konserter I Norge, Sverige, Italia, Tyskland, Polen, Bulgaria, Russland, Østerrike og USA.

 

 

 

Send melding til Iskra Mantcheva

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.