Søk i Aktiv i Oslo

Høyt & Lavt Lillestrøm

Høyt & Lavt Lillestrøm tilbyr mestringsfølelse, morro og samhold for alle i Skandinavias nest største klatrepark! Her kan dere prøve over 20 aktivitetsløyper og hele 41 ulike zipliner.

Klatreparken består av aktivitetsløyper med morsomme hindre som henger mellom trærne. Alle løypene har en fargekode som forteller noe som vanskelighetsnivået på løypa. Fargene går fra oransje til sort, der oransje er den enkleste og sort er en skikkelig tøff utfordring.

Klatreparken har totalt 21 aktivitetsløyper og 41 zip-liner, enkle løyper som snor seg lavt over bakken med enkle hindre, og de har tøffere løyper der du får et godt overblikk over skogen fra de høyden. Du velger!

Teambuilding – Gjør noe gøy sammen

Her kan dere sette samarbeid og lagfølelse i fokus, og det er flere ulike aktiviteter man kan velge mellom.

Femkamp: Med inspirasjon fra «Mesternes mester» og «71 grader nord» setter vi sammen morsomme aktiviteter som utfordrer og får frem smilet til deltagerne. Øvelsene er enkle, krever ingen forkunnskaper og skal passe for de aller fleste.

Les mer om 5-kamp. 

Zipline: Har dere liten tid kan Høyt & Lavt anbefale en tur i zipline eller et hopp med fritt fall fra hovedtårnet hele 23 meter over bakken. Høyt & Lavt Lillestrøm har hele 41 zipliner i ulik lengde og høyde, så her er det mye å velge i.

Les mer om mulighetene. 

Utdrikningslag

Hva med å starte utdrikningslaget i klatreparken? Her står utfordringene i kø for den som skal drikkes ut eller for hele gjengen. Her kan dere teste et hopp fra Svalestupet hele 23 over bakken, prøve ulike løyper med Zipline.

Det er også mulighet for å leie lavvo eller parkens kafe etter parkens ordinære åpningstid.

Les mer. 

Barnebursdag

Hos Høyt & Lavt får dere en bursdagsfeiring som er gøy for både barn og foreldre.

  • Egen spiseplass i lavvo eller kafeen.
  • Hjemmelagde pizzasnurrer.
  • Fri klatring i parken.
  • Gullhjelm til bursdagsbarnet

Les mer om tilbudet. 

Skolebesøk

Ta med skoleklassen en dag i aktivitetsparken Høyt & Lavt Lillestrøm. Her får hele klassen tilpassede utfordringer i over 20 aktivitetsløyper med balansehindre og hele 41 zipliner.

Klatreparken har også en megatrampoline og natursti i oppmerket løype.

Det er mulig å leie grill, og dere har fri bruk av lavvo når dere besøker parken.

Les mer om mulighetene for skolebesøk. 

Send melding til Høyt & Lavt Lillestrøm

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.