Høyres Hus – Konferanse & Selskapslokaler

Moderne selskaps- og konferanselokaler med fantastisk utsikt midt i Oslo sentrum. De kan skreddersy arrangementer for både små og store grupper, med en makskapasitet på 330 personer.

Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler er stedet for deg som ønsker et konferanse- eller selskapslokale med topp moderne fasiliteter, rammet inn i elegant, klassisk og smakfull arkitektur.
De er sentralt plassert midt i byen, vis-a-vis Nationaltheatret, med Theatercafeen og Continental som nærmeste naboer. Våre lokaler er moderne, klassiske og lyse, med god utsikt over Studenterlunden.

Kurs, møter og konferanser midt i Oslo sentrum

Konferanselokaler med fantastisk utsikt over byen. De tilbyr moderne og lyse møteromslokaler til både små og store grupper, med en maks kapasitet på 330 personer. Deres lokaler egner seg godt til å kombinere konferanse med utstilling, samt konferansemiddager etter endt dag. De er behjelpelig med å tilpasse og skreddersy arrangementet etter ønsker og behov.
Her er det godt med dagslys, god ventilasjon og du finner toppmoderne teknisk utstyr i alle rom.

Lokale for firmafest sentralt i Oslo sentrum

Planlegger du en firmafest, kick-off eller jubileum og ser etter et flott lokale midt i Oslo sentrum?
Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler har de perfekte lokalene for både små og store arrangement. Konferansesenteret tilrettelegger etter deres behov og mulighetene er mange. Hva med en faglig del på dagtid, og en sosial begivenhet på kveldstid?
Det er mulighet for å leie Konferansesenteret som en helhet (450 m2), restauranten Tivander, eller de ulike lokalene separat. Alle lokalene kan kombineres ypperlig til konferanse, mingling og eventuell utstilling. Foajeen binder alle lokalene sammen og benyttes som samlingspunkt til aperitiff og annen pauseservering. Utsikten setter den helt spesielle rammen rundt arrangementet.

Flotte selskapslokaler i Oslo sentrum

Om det er bryllup, konfirmasjon, jubileum, mottagelse, julebord, eller rett og slett bare er en god anledning til å feire, finner du lokalene du leter etter hos Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler. De kan tilby fantastisk utsikt over byen og god, personlig service i elegante og klassiske lokaler. Det arrangeres alle typer selskap fra 20 – 200 personer. Du kan velge mellom å holde selskapet i restauranten Tivander eller oppe i en av salene i konferansesenteret.

Tivander

Restauranten Tivander ble åpnet i oktober 2018 og er en perfekt tilvekst til konferansesenteret. Restauranten ligger i 2. etasje og fungerer som lunsjrestaurant for konferansegjestene. Lokalet benyttes til frokostseminarer, konferansemiddager i tillegg til events, selskaper og andre arrangementer. Tivander har alle rettigheter og byr på alt fra smakfulle tre-retters menyer til buffet.
Lokalene er åpne, lyse og moderne innredet. De store vinduene mot bybildet gir en fin stemning. Restauranten byr på fleksibilitet og har en totalkapasitet på opptil 200 personer.

Julebord på Høyres Hus i Oslo sentrum

Arranger årets julebord i moderne og flotte lokaler med utsikt over julemarkedet i spikersuppa i Oslo! Start planleggingen allerede nå og sikre deg at julebordet får den rette atmosfæren med sentrale lokaler, smakfull julemat og god tilrettelegging.
Booker du lokale hos Høyres Hus eller Tivander trenger du ikke å bekymre deg for mat og drikke. Holder du julebordet her kan du velge mellom en2-retters julemeny eller julebuffetmed kalde og varme retter. All mat er laget av dyktige kokker. De har alle rettigheter, og kan dermed tilby kjøp av alkoholholdig drikke til julebordet.
Dersom dere ønsker musikk så er alle lokalene er utstyrt med moderne teknisk utstyr og lydanlegg, slik at du kan koble opp spillelister fra en iPhone eller annen enhet. Det største lokalet er Ordførersalen, og det har en scene dersom det er ønskelig med live underholdning.
Høyres Hus tar ansvaret og hjelper gjerne med gjennomføring av arrangementet. Den sentrale plasseringen gjør det også enkelt å komme seg hjem via offentlig transport, – eller dere kan velge å fortsette festen på byen.