House of Secrets – for barn

Krise i Eventyrland er Norges første escape room for barn! Her kan man spille 2-6 spillere samtidig. Man trenger ikke å kunne å lese, og alt foregår på norske. Også voksne synes det er gøy å være med! Perfekt for barnebursdag og familieaktiviteter.

Escape Room for barn

Som første i Norge tilbyr House of Secrets nå escape room for barn (6-12 år). De minste kan ha med seg en voksen, men det er ikke påkrevd. En ansatt er alltid med inn.

Les mer om dette her

Om Spillet

Noen har stjålet en magisk diamant fra Eventyrland. Det er diamanten som styrer været, og nå steker sola hele tiden. Dersom det ikke kommer regn snart vil det begynne å brenne i skogen. For å hindre dette må vi finne den magiske diamanten, og få den tilbake til Eventyrland.

Spillet er beregnet for barn i alderen 6-12 år (men både foreldre og 14-åringer som har prøvd seg har også syntes at dette har vært gøy). De yngste barna kan gjerne ha med seg en voksen inn i spillet, men det er ikke påkrevd. En av de ansatte blir uansett med barna, og kan hjelpe dem dersom det trengs. Foresatte som ikke spiller med barna har muligheten til å vente i sofakroken rett utenfor rommet, eller de kan benytte anledningen til å spille Stopp Viruset til en rabattert pris (forutsatt at Stopp Viruset er ledig). Det kan være opptil 6 spillere samtidig.

I forhold til et vanlig escape room er det et par ting som er annerledes med dette rommet:

  • Spillet foregår på norsk, ingenting er på engelsk.
  • Det er ikke behov for å kunne lese.
  • Spillerne blir ikke låst inne. De har alltid muligheten til å komme seg ut (til foreldrene, eller på do).

Spillet kan bookes her

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.