Hotel Continental

Hotel Continental kan tilby et stort og variert utvalg av flotte lokaler for både selskap og event midt i Oslo sentrum. Her finner du lokaler som gir en flott ramme for både store og små selskap.

Selskap- og eventlokaler i hjertet av Oslo

Gjennom 100 års erfaring med skreddersydde møter, arrangementer og festmiddager gir de deg høy kvalitet og personlig service under hele besøket.

Teatersalen

Dette er deres største og mest fleksible lokale som kan ta imot inntil 250 gjester til møter og middag. Teatersalen gir en spesiell ramme rundt arrangementer som festmiddager, prisutdelinger, jubileer og bryllup samt lanseringer, møter og konferanser.
Omgivelsene gir alle anledninger en god stemning, og de store vindusflatene gir godt dagslys. Teatersalen kan deles i to; Teatersalen I og Teatersalen II. Dette gjør at lokalene også passer for mindre arrangementer.

Salen

I Salen har de lagt vekt på unike løsninger – et perfekt lokale til møter, middager, feiringer og merkedager i eksklusive omgivelser. Her er det kapasitet på inntil 30 gjester til middag og 26 til møte. Moderne kunst står i fin harmoni med flotte lysekroner og husets antikviteter.

Hjørnet

Med utsikt over Slottsparken, internasjonal og kjent kunst av bl.a. Damien Hirst på veggene, er opplevelsen av å sitte under deres nye juvel, Ochre lampen, et høydepunkt. Her kan de ta imot inntil 20 gjester til middag og 18 til møte.

Hjørnet er perfekt til møter, forretningslunsjer, jubileer, mottakelser eller andre sammenkomster som trenger en unik ramme.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.