Hotel Continental

Hotel Continental har et stort og variert utvalg av selskapslokaler, eventfasiliteter, møterom og konferanselokaler midt i Oslo sentrum. Perfekte lokaler både for store konferanser og mindre møter.

Møte- og konferanselokaler i hjertet av Oslo

Gjennom 100 års erfaring med skreddersydde møter, arrangementer og festmiddager gir de deg høy kvalitet og personlig service under hele besøket.

Caroline

Caroline er et fleksibelt møte- og selskapslokale som tar inntil 60 gjester til møte og 150 gjester til middag. Lokale har utsikt over det myldrende Oslo-livet rundt Nationaltheatret.

Caroline er et ideelt lokale for møter, lunsjer, nettverkssamlinger, middager, mottagelser og vinsmaking med en total kapasitiet for 150 personer. Med stilfulle farger og en fin kombinasjon av ny og eldre kunst, setter lokalet en fin ramme rundt arrangementet.

Møterom 1

Møterom 1 er deres største møtelokale i konferanseavdelingen med fleksibelt oppsett og kan ta inntil 50 personer.

Her er det ideelt å arrangere frokostmøter og kurs så vel som seminarer og kvartalspresentasjoner. Møterommet er godt tilrettelagt med tekniske og audiovisuelle fasiliteter som for eksempel streaming. Lokalet ligger i tilknytning til konferanselobbyen.

Møterom 2

Møterommet er tilknyttet konferanselobbyen der det er anledning til å strekke på bena, nyte en kaffekopp og puste ut mellom diskusjonene. Lunsj og middag kan serveres på møterommet eller i Theatercaféen.

Større konferanser

Når der kommer til større konferanser er Teatersalen deres største og mest fleksible lokale som kan ta imot inntil 250 gjester til møter og middag.

Med topp moderne AV utstyr, HD-projektorer, betydelig forbedret akustikk og nytt ventilasjonsanlegg, passer Teatersalen perfekt til alle slags møter og konferanser. Fullt integrert lydanlegg og nytt programmerbart lys gjør det enda enklere å sette den rette stemningen for ditt event i denne unike salen, enten det er et bryllup, firmafest eller julebord.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.