Holmenkollen Sommerskiskole

Holmenkollen Sommerskiskole er et fantastisk trenings- og aktivitetstilbud til skiglade ungdommer. Bli med på årets råeste sommerskiskole.

For å sikre alle deltakerne en utbytterik og morsom uke har de lagt vekt på enkle og grunnleggende prinsipper. Disse er høy trivsel, kompetente instruktører, nøye gjennomtenkt treningsopplegg, gode treningsarenaer, hyppige måltider, gode sosiale rammer, og en positiv atmosfære.

Ved å etterkomme disse prinsippene ønsker de å nå visjonen som er å «skape Norges råeste sommerskiskole».

Her kan du lese mer om skiskolen. 

Høy trivsel

For at deltakerne skal ha det best mulig og få tett oppfølging har de bestemt at det skal være maksimalt 10 deltakere per instruktør. Dette sikrer at alle blir sett og pratet med under og mellom treningsøktene. Periodevis blir det større grupper ,men da med flere instruktører.

Kompetente instruktører

Instruktørene er eller har vært aktive innen langrenn eller skiskyting, og har erfaring med å undervise i langrennsteknikk. De som instruerer innen skiskyting har erfaring med å lære bort skyteteknikk. Alle som jobber på Holmenkollen sommerskiskole er over 18 år, har levert politiattest, og bestått førstehjelpskurs i inneværende år. Hit invitereres kjente idrettsprofiler fra både landslag og profflag til å delta som instruktører.

Verdens beste treningsarena

Det legges vekt på gode treningsøkter av høy kvalitet i rulleskianlegget og Nordmarka. Samtidig skal man ha det fantastisk gøy med aktiviteter som utfordrer både fysiske og mentale ferdigheter. De inviterer også landslagsløpere i skiskyting og langrenn til å bli med på øktene.

Sosial aktivitet

Alle deltakerne får mulighet til å utfordre seg på koordinasjon, styrke og høyder gjennom en lengre økt i Tryvann klatrepark. Les mer om klatreparken her. Det blir også andre sosiale aktiviteter utendørs med grilling, muligheter for volleyball og fotball i tillegg til quiz og kveldsunderholdning innendørs i pressesenteret.

Les mer om tilbudet. 

Relaterte sider

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.