Søk i Aktiv i Oslo

Helt Sentralt

Hos Helt Senralt like ved Oslo S finner du unike lokaler som passer til det meste! Fint lokale for private feiringer som bursdager og andre jubileer, men her kan det også holdes små og store firmafester.

Unike lokaler som passer det meste

Lokalet har lounge med storskjerm, klasserom og møterom. Helt Nederst er det en scene med videovegg som er koblet til profesjonelt AV-anlegg. Trådløst nett, lysanlegg, og 65-tommers storskjerm, PlayStation, AppleTV, AirPlay, og Chormecaster. Helt øverst finner du skjerm, arbeidsbord, flip-over, tavleplass og discokule.

Med andre ord så er det fullt av muligheter, så det er bare å komme med idéene til ditt neste event. De serverer mat og drikke. Alkohol tar du med selv.

Trenger du hjelp med profesjonell filming, prosessledere, konseptutviklere, kursholdere, sannsigere, foredragsholdere, Dj’s eller underholdere hjelper de gjerne til med det.

Til møter, kick offs og faglige presentasjoner innbyr lokalene til åpenhet og deling. I motsetning til mer formelle møtelokaler er Helt Sentralt et lokale som inspirerer deltakere til å være modige, personlige og i utviklingsmodus.

Kommer du med bil er det parkeringshus i samme bygg. Området er et knutepunkt for offentlig transport.

Kapasitet

Ståplasser 100
Middagsdekket 40
Uformell seating 50

Praktisk

Alkohol kan nytes på stedet, medbragt er lov
Kan ha med medbragt mat, eller vi skaffer catering. Ikke varmkjøkken på stedet
Noe servise på stedet
Flipchart/whiteboard
Lydsystem
Lysanlegg
Storskjerm
WiFi
Streaming

Helt Sentralt forbeholder seg retten til å takke ja til eventer som passer inn.

Send melding til Helt Sentralt

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.