Heidal Rafting

Opplev rafting på sitt beste! Bli med Heidal Rafting på Sjoa - en av de beste elvene i Nord-Europa for rafting og elvesport.

Vått, vilt og vakkert!

Hos Heidal Rafting har de siden 1938 bydd på aktiviteter og overnatting. Her finner du et bredt utvalg av raftingturer og andre spennende aktiviteter som passer både firma, vennegjenger og familier.
Heidal Rafting tilbyr også elvebrett og juving. Det fokuseres på sikkerhet, topp utstyr og god service fra du tar kontakt til du er hjemme fra turen. I tillegg kan de også sørge for overnatting og matservering slik at du kan få en komplett opplevelse!

Heidal Rafting er de eneste i Sjoa som tilbyr overnatting i hytter og rom med bad, i tillegg til lavvo og gapahuker.

Rafting

Med utgangspunkt på Sjoa, som er en av de beste elvene i Nord-Europa for rafting og elvesport, er dette stedet for å oppleve rafting på sitt beste.

Det tilbys rafting på alle nivåer, fra lette familieturer på Otta elva, til det noe av det mest ekstreme du får i Norge. Heidal Rafting holder alt utstyr som trengs: våtdrakt, våtjakke, våtsko, hjelm og redningsvest.

Les mer her >>

Elvebrett – Riverboard

Heidal Rafting har også andre spennende aktiviteter i Sjoa. Elvebrett, eller Riverboard, er en fysisk mer utfordrende aktivitet enn rafting. Elvebrett er en individuell aktivitet der du ligger på et brett med håndtak, iført hel våtdrakt med svømmeføtter og hansker, hjelm og redningsvest og tar deg gjennom strykene i elva.

Under kyndig veiledning og instruksjon fra guidene lærer du deg teknikkene og får en heftig opplevelse på elva.

Elvebrett passer ypperlig for deg som har raftet noen ganger, og som søker nye utfordringer.

Les mer her >>

Juving

I Sjodalen er det flere spennende juv å oppdage! Her kan du få muligheten til en rolig oppdagelsestur med juving, eller en ekstrem opplevelse. Det finnes også skreddersydde opplegg for både firma, skoleklasser og vennegjenger.

Les mer om her >>

Kombinasjonsturer

Det tilbys også kombinasjonsturer med blant annet overnattinger i lavvo. På disse turene kan du kombinere forskjellige aktiviteter som for eksempel rafting og juving. Heidal Rafting står for måltidene.

Les mer her >>

Firmaarrangement

En tur til Heidal for å prøve seg på elva er perfekt som firmatur, teambuilding og kick- off! Hvordan får man testet samarbeidet bedre enn i en båt dere alle må engasjere seg og samarbeide? Samtidig knytter man vennskap ved å skape gode minner sammen.

Heidal Rafting tilbyr komplette firmaturer. Her får dere en tur dere aldri vil glemme. De tilrettelegger og gjennomføre hele arrangementet med overnatting, bespisning, transport og aktiviteter.

Les mer her >>

Utdrikningslag/vennegjenger

Gjør noe minneverdig sammen med vennegjengen og kommende brud eller brudgom! Heidal Rafting skreddersyr en perfekt dag for vennegjengen som vil oppleve noe vilt og vakkert. Her kan dere skape en dag og dere aldri vil glemme.

Les mer her >>

Familieaktiviteter

Heidal Rafting tilbyr familievennlige aktiviteter som er morsomt for hele familien!

Guidet raftingtur for hele familien og en super mulighet til å gjøre noe spennende sammen! Koselig tur, med innlagte aktiviteter, der man i tillegg til rafting kan få prøve litt av hvert, som å svømme i elva, hoppe fra klipper, ”vannsprutekrig” og kanskje prøve å være guide? Iført full våtdrakt, redningsvest og hjelm får dere instruksjon og opplæring, før erfarne guider tar dere trygt nedover elva i kontrollerte former. Dette er en flott introduksjon til en spennende aktivitet.
Etterpå samles man i i grillhuset hvor deres egen fotograf viser bilder fra turen og det serverer kaffe/te, saft og kake.
De har også familieversoner av juving og elvebrett, og i samarbeid med andre aktivitetsleverandører tilbyr de også moskussafari, brevandring og fjellridning.

Les mer her >>

Skoletur

Også skoleklasser er velkommen til å prøve aktiviteter her. Det finnes opplegg både med rafting, juving og elvebrett. Ta kontakt for mer informasjon.

Les mer her >>

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.