Søk i Aktiv i Oslo

Harlem Bar

Harlem Bar er en cocktailbar og eventlokale midt i sentrum av Oslo, kjent for sin eklektiske blanding av moderne stil og vintage sjarm. Stedet går over to etasjer - og her finner du et bredt utvalg av spennende drikkevarer.

Eventlokale med fleksible muligheter

Er du på jakt etter det perfekte stedet for ditt neste event? Med allsidige lokaler har Harlem Bar kapasitet til 190 mennesker stående og 110 sittende, og er ideelt for alt fra firmafester og konserter til klubbkvelder eller mindre feiringer.

Med toppmoderne lyd- og lysanlegg, en relativt romslig scene, og store vinduer som gir en fantastisk utsikt over hele Youngstorget – er dette et lokale som har det meste.

Cocktailbaren i første etasje er perfekt for avslappet sosialt samvær, med en stilig atmosfære hvor gjestene kan nyte velkomponerte drinker. Denne etasjen passer utmerket for mindre samlinger, før-event mixers eller etter-jobb avslapning.

Se mer. 

Perfekt for bursdagsfeiringer

Harlem Bar er også et ypperlig sted for bursdagsfeiringer. Den avslappede og stilfulle atmosfæren i første etasje gir en fin ramme for å samle venner og familie til en hyggelig feiring.

For de som ønsker en større feiring, kan lokalet lett tilpasses ulike behov, enten du ønsker live musikk, dansegulv eller en mer formell setting.

Les mer om stedet. 

Send melding til Harlem Bar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.