Søk i Aktiv i Oslo

GV20

GV20 har dessverre måtte avvikle driften, men kontakt oss på post@aktivioslo.no hvis dere ønsker tilbud fra lignende steder. 

Dette er et lokale som passer utmerket til konfirmasjon, dåp, jubileum, bryllup, minnestund, kurs og konferanse.

Her har de prosjektor, lerret og musikkanlegg, kjøkken med stekeovn, oppvaskmaskin og induksjonsplater.

Sitteplass til 40 gjester.

Firmaevent

Lyse, flotte lokaler med utsikt over Oslo og lett tilgjengelig kollektiv trafikk. Her har de godt utstyr og dere kan få hjelp med bevertning, eller fikse alt selv.

Bryllup

Bryllup er en av livets største anledninger til å samles for feiring! Her finner du lyse flotte lokaler med nydelig utsikt over Oslo. De kan også bidra med tips om flotte leverandører av kaker, mat etc i nærheten som vil være med på danne en flott ramme rundt den store dagen for dere.

Fest / Selskap

Anledningen er aldri for liten til å samle gode venner for et selskap eller en fest! Her finner dere flotte lokaler, god plass og alt dere trenger av dekketøy og utstyr og i tillegg får dere en super utsikt utover Oslo!

Konfirmasjon

GV20 er et ypperlige lokale for feiring av konfirmasjon. Lokalene vil med sin flotte utsikt vil danne en fin ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet.

Barnedåp / Navnedag

Til dåp- eller navnefest er det vanlig å invitere mellom 15 og 40 gjester. Det kan for mange bli trangt hvis man skal stelle i stand hjemme. GV20 kan bli den perfekte løsningen med god plass, nydelig oppdekning og ikke minst fantastisk utsikt over Oslofjorden som ramme rundt den store dagen.

Minnestund

GV20 benyttes også til minnesamvær når et kjært familiemedlem har gått bort. Lokalene er med på å skape en verdig ramme for en minnestund i fellesskap. Det er en gammel skikk og samles for å hedre minnet etter den som har gått bort. Et slikt fellesskap med familie og venner oppleves ofte som betydningsfullt og godt, og kan kanskje være del av sorgarbeidet for de som deltar.

Sted

Trikk nr. 11 0g 12 stopper rett ved lokalet og det er godt med parkeringsplasser ved lokalet. Lokalet ligger i nærheten av Grefsen Kirke.

Kontakt GV20

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.