Søk i Aktiv i Oslo

Guro Høimyr

Velkommen til skreddersydde sangtimer med fokus på dine ønsker! Undervisningen foregår sentralt i Oslo med Guro Høimyr, autorisert pedagog i komplett sangteknikk. Sangtimene passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå og musikalsk sjanger.

Vokalist og sangpedagog

Sangundervisning i Oslo

Ønsker du mer trøkk når du synger?
Blir du ofte hes – og vil unngå dette?
Vil du bli bedre kjent med stemmen din og uttrykksmulighetene dine?

Alle kan bli bedre til å synge – ved hjelp av gode redskaper og egeninnsats. Ingen lyder er usunne – alt fra growl til opera kan synges på måter som ikke skader stemmen.

For hvem?

Her er alle velkommen, fra den totale nybegynner til den som lever av å synge. Kanskje du synger i kor og ønsker mer individuelt fokus i tillegg? Eller – du skal på en audition eller opptaksprøve, og ønsker sangteknisk assistanse eller hjelp med å holde nervene i sjakk. Er du blant dem som bare synger i dusjen, men ønsker å lære å kontrollere stemmen din bedre? Også artister, som for eksempel ønsker å forebygge heshet, kommer til Guro. Barn og ungdom er også velkomne til sangtimer. Heltidsstudenter ved universitet/høgskole får 10-15 % på alle tilbud fra UNIK vokalakademi. Guro selger også gavekort.

Solotimer

Enkeltundervisning passer for alle, og foregår sentralt i Oslo, eventuelt online. Vi har tilgang til piano, mikrofon og lydanlegg. Timene fungerer som regel slik at du tar med deg en sang du ønsker å mestre bedre. Vil du treffe de høye tonene eller holde lange fraser? Ut fra ønskene dine finner du og Guro en videre strategi for timen. Du vil få konkrete instruksjoner, og alltid møtes med respekt for ditt personlige uttrykk. Du kan booke timene dine via et praktisk onlinebooking-system. Ønsker du flere sangtimer, tilbyr Guro gunstige pakkepriser.

Gruppetimer og kurs

Guro holder jevnlige dagskurs, helgekurs og kurs-serier. Gruppeundervisning er en svært effektiv måte å lære på. I blant inviterer hun spennende gjestelærere fra inn- og utland. Kursene passer for alle sjangre og nivåer.
Duo-timer er en mulighet for deg som vil synge sammen med en annen. Det kan være hyggelig og kanskje mindre skummelt å ha med seg en venn eller kjæreste på sangtime. Dere får begge fokus, og kan både synge duetter og hver for dere. Guro har kompetanse på flerstemt sang og notelesing, etter flere års erfaring som korist og kordirigent.

Onlineundervisning

Hva med en sangtime i din egen stue? Guro kan undervise deg en-til-en over plattformer som Zoom eller FaceTime. Høsten 2017 oppretter hun også online-sangkurs der du får tilgang til egen kursportal og kan lære i eget tempo.

Om Guro Høimyr og UNIK vokalakademi

Guro driver UNIK vokalakademi i Oslo. Hun har bred bakgrunn fra egen sangutøving, undervisning, dirigering, musikkterapi, teater og foredrag. Utdanningen sin har hun fra Complete Vocal Institute og Norges musikkhøgskole. Hennes undervisningsmetodikk er i hovedsak komplett sangteknikk. Dette er en svært ettertraktet og populær tilnærming til sang og stemmebruk. Den innehar konkrete redskaper og teknikker for alle lyder stemmen kan lage. Guros eget møte med teknikken har gjort henne i stand til å synge på varierte måter, alt ettersom hva hun ønsker å uttrykke musikalsk.

Guro setter alltid elevenes ønsker i fokus. Oppgaven hennes som sangpedagog er å veilede og assistere sangere mot det musikalske uttrykket hun eller han selv er på jakt etter. I tillegg hjelper hun gjerne til med utfordringer knyttet til sceneskrekk og nervøsitet.
Guro administrerer gruppa “Sangforum” på Facebook, der alle sanginteresserte er velkomne inn.

Sagt om Guro:

«Jeg trodde at jeg hadde begrensninger på hva jeg kunne synge av høye og lave toner. Etter sangtimer hos Guro lærte jeg teknikker for dette, og kan nå synge sanger som jeg ikke fikk til tidligere.»

«Sangtimene hos Guro er både morsomme og lærerike. Dette anbefales for alle som er glade i å synge.»

«Jeg hadde følt meg litt låst i stemmen min da jeg kom til Guro, og fikk egentlig bare bekreftet og frisket opp i mange ting som jeg egentlig hadde erfart tidligere, slik at usikkerheten forsvant.»

Send melding til Guro Høimyr

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.