Søk i Aktiv i Oslo

Gunerius

Gunerius Shopping ligger midt i Oslo sentrum og er et populært kjøpesenter. Deres styrke er prisagressive og seriøse butikker med kjente merkevarer.

Om senteret

Gunerius ligger sentralt plassert i Storgata 32, mellom Oslo Spektrum/Oslo City og Storgata. Gunerius er et senter med mye besøk og har et godt butikkutvalg. Senteret går over tre etasjer og senteret oppleves som stort og luftig.

På Gunerius finner du en god blanding av lokale og kjente butikker og spisesteder.

Senteret har det du trenger i hverdagen, med blant annet klesbutikker, apotek, skobutikk, ølutsalg, frisør, gullsmed, bakeri, spisesteder og kaféer. Deres største butikker i antall kvadratmeter er Normal, Europris City og Bogerud Tekstil.

Gunerius har eget parkeringshus med 150 parkeringsplasser. Innkjøring via Stenersgata, vis a vis Oslo Spektrum.

Gunerius ble overtatt av Olav Thon Eiendomsselskap ASA 1. januar 1991. Senteret ble i 1992 utvidet med ca. 2.400 kvm i første etasje og ca. 400 kvm. i andre etasje med plass til 150 parkeringsplasser på taket. Denne utbyggingen har gjort Gunerius til en gjennomgående handlegate fra Storgaten til Oslo City og Spektrum. Senteret består i dag av 9.500 kvm butikkareal, og inneholder 35 fristende butikker.

Butikker og andre virksomheter

Her kan du se en oversikt over alle butikkene.

Åpningstider

  • Hverdager kl. 09 – 20
  • Lørdager kl. 10 – 18
  • Søndager holder senteret stengt

Se mer på Gunerius sine sider.

Send melding til Gunerius

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.