Green Hat People

Green Hat People inviterer til en unike konferanseopplevelser og moderne teambuilding som engasjerer, motiverer og inviterer til samarbeid og høy puls!

En god arbeidsplass gjør at folk yter bedre i arbeidshverdagen. Green Hat People har spesifisert seg på teambuilding som gir en fantastisk opplevelse for alle som deltar. De vet hvordan de skal kombinere det som er morsomt, med det faglige, samt få teamet til å lære seg å samarbeide og ikke minst ha det gøy!

De har flere svært populære teambuildingaktiviteter som kan brukes både inne og ute, i hjembyen eller som dere kan ta med ut på reise!

Teambuilding

Klarer dere å løse oppgaver og mysterier sammen på kort tidsfrist? Dette kalles escape games og blir mer og mer populært som teambuilding og som en del av firmaarrangement. Her må man samarbeide, kommunisere for å komme seg gjennom rebusløp – perfekt for å ha det gøy, bli bedre kjent og lære seg hvordan man kan samarbeide.

Green Hat Challenge er en kreativ og morsom teambuilding. Det er en energisk og variert aktivitet, der du tar deg rundt i området for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området.

Lockdown er et altoppslukende og underholdende escape game. Deltagerne har 60 minutter på å løse oppdraget. Målet er å knekke koder, samle bokstaver og løse hovedoppdraget for å unngå bedriftens største katastrofe noensinne.

Oppdag en ny by i spenningsfullt rebusløp

Green Hat People har aktiviteter som Exploratian Challenge som dere kan ta både i hjembyen eller oppdage en fremmed by i utlandet eller i Norge! Her der dere får tatt pulsen på en by på en helt ny og spennende måte.

Arrangørene deler dere opp i små grupper og hver gruppe får utdelt et nettbrett og kart og dere får 10 steder dere skal prøve å besøke. Her konkurrerer dere mot de andre lagene i en spenningsfylt kombinasjon av interaktivt rebusløp og en kreativ poengjakt hvor hele byen plutselig er et spill! Hver destinasjon på kartet er verdt forskjellig antall poeng. Dere må derfor lage en strategi for å sørge for at nettopp ditt lag vinner.

Nettbrettet vil informere om byens severdigheter, men hvordan man skal komme seg rundt må gruppen selv bestemme! Gå, bruk offentlig transport eller kanskje lei en sykkel?

De har også kodeløsing og rebusløp i nærområdet der dere er og mye mer!

Vil du være sikker på at din konferanse blir suksessfull?

Da er en interaktiv konferanse noe for deg. En konferanse tar mye tid å planlegge. Når du lar Green Hat People hjelpe deg vil du være sikker på at pengene du investerer og tiden du legger i dette ikke er bortkastet.

Passive lyttere eller engasjerende deltagere? La Green Hat People sørge for maximalt engasjement, større læringsutbytte og toveis kommunikasjon under konferansedagen.

Et typisk aktivt møte

Steg 1 – Tidlig involvering
Send en web-app via sms eller e-post før møtet og spør etter forventninger og synspunkter. Hent inn informasjon som kan være relevant for foredragsholderne.

Steg 2 – Skap energi & få feedback
Start dagen med en uhøytidelig aktivtitet som gjør at deltakerne blir bedre kjent og senker skulderne. Gi deltakerne tilbakemeldinger på informasjonen fra web-appen. Det viser at meningene deres blir satt pris på.

Steg 3 – Gruppediskusjoner
Aktiver deltakerne gjennom erfaringsdeling dem imellom. Gi dem eierskap til tema ved å løse utfordringer og dele kunnskap på en strukturert måte. Samle inn svarene og del gode løsninger og erfaringer i plenum

Steg 4 – Gamifiser budskapet
Gjør vanskelige tema om til engasjerende bedriftsspill.

Et annerledes julebord

Hos Green Hat People får du markedets beste teambuilding som du også kan ta med på julebordet der dere er! Her får du X-mas Game- den perfekte aktiviteten for juleavslutning/julebord, Dinnergame, Green Hat Challenge, Lockdown (Interaktivt Escapegame) og mye mer!

Spill X-Mas Game på julefesten

Svar på morsomme spørsmål og skap latterfulle diskusjoner! Dere deles opp i grupper på 3-5 personer og skal løse oppgaver som omhandler jul på nettbrett! Velg mellom temaspørsmål om julemat, julemusikk eller julehistorie og samle så mange poeng som mulig!  En perfekt aktivitet til julefesten som skaper en herlig stemning.

Ta kontakt for spørsmål og booking.

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.