Søk i Aktiv i Oslo

Gastroteket

Gastroteket Vika er nabolagets nye gastropub der mat, drikke og god stemning nytes i uformelle omgivelser. Perfekt for afterwork, lunsjmøter og store selskap, samtidig som de har mange koselige bord for mer intime middager.

Hos Gastroteket er det høyt under taket og en varm og trivelig stemning. Deres store og åpne lokale er perfekt for frokostmøter, afterwork, lunsjmøter og større selskap og events – samtidig som de har mange koselige bord for mer intime middager. De har kapasitet til 160 sittende for bespisning, og 200 for mingling og snacks.

Gastroteket har ingen spiseplikt så her kan du svinge innom for noen friske cocktails i baren, og blir du sulten, kan du nyte en deilig lunsj eller bli for en middag! De har en oppdatert og nytenkende versjon av gastromat, og baserer råvarene etter sesong og tilgang. Menyen har alt fra hovedretter til forskjellige småretter som kan nytes alene eller deles. I baren finner du deres friske signaturcocktails og 16 ulike øl på tap. De har også stor variasjon på flaskeøl, samt godt utvalg på gluten- og alkoholfrie alternativer.

La deg friste av menyen.

Utleie

Det er mulig å leie Gastroteket for lukkede selskap. De er gode på alle typer større selskap, og setter gjerne sammen en pakke for en helaften med mat, drikke og underholdning for deg. De kan tilby alt fra frokostevent, 3- eller 5-retter eller deres populære sharingmeny.

Gastroteket samarbeider med Real Entertainment når det kommer til kvalitetsunderholdning til ditt arrangement. DJs, musikere, vokalister og dansere gjør sitt beste for at du og dine gjester skal få en minnerik stund. Enten du skal arrangere julebord, kickoff, sommerfest eller lunsjmøter, kan du lene deg tilbake å la Gastroteket ta ansvar for en vellykket kveld med god mat, god service og god stemning hele kvelden!

Kontakt dem for mer informasjon

Chambre Séparée

Gastroteket har i tillegg et flott Chambre separeè hvor det er mulighet for oppkobling til tv. Perfekt for møter, eller selskap i mer private rammer.

Hva skjer på Gastroteket Vika

De har Afterwork hver torsdag og fredag fra kl 16:00 – 20:00. Her kan de tilby blant annet snack tower & kaviar til en redusert pris. Se menyen.

Hva er vel bedre enn en deilig lørdagsbrunch? Hver lørdag fra kl 12:00 tilbyr Gastroteket en egen setmeny i tillegg til deres vanlige lunchmeny. Da er det reduserte priser på mat, feelgood musikk og god stemning. Se menyen.

Facebook: @Gastroteketvika

Instagram: @Gastroteketvika

Kontakt Gastroteket

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.