Søk i Aktiv i Oslo

Gamle Museet Konferanse & Selskapslokale

Gamle Museet er et stort, luftig og selskapslokale i Oslo sentrum med flere saler som kan brukes til alle typer arrangementer - med eller uten bespisning. Dette er et av Oslo`s største og mest særegne lokaler!

Lokalet kan blant annet brukes til;

– Kurs & konferanse
– Messe
– Utstilling
– Selskap og bankett
– Bryllup
– Firmafest
– Jubileumsfest
– Julebord

Kapasitet: 50-400 sittende gjester. ( 600 stående/mingel )

Les mer om Gamle Museet.

Konferanselokale med særpreg

De store, åpne flatene bidrar til å skape en god atmosfære i dette særegne lokalet. Det føles åpent og luftig,  og selv med flere hundre gjester får man ikke følelsen av at blir trangt om plassen.

Her kan du arrangere parallellkonferanse med flere foredrag samtidig, eller ha et heldagsarrangement som går over til fest etterpå. Lokalet har fullt teknisk utstyr (inkl. teleslynge og projektor), så her er det bare å dukke opp på konferansedagen og la andre gjøre jobben.

Selskapslokale til bryllup og bankett

Gamle Museet kan leies til bryllup, julebord, firmafest, bursdag, bankett og andre små og store selskap. Lokalet har en maks kapasitet på 600 personer og kan tilpasses etter behov.

Med sine 2000 m2 fordelt over tre etasjer er dette et av hovedstadens største selskapslokaler. Det prisbelønte bygget ble designet for å vise fram Norges mest verdifulle kunst med navnet Astrup Fearnley Museet. I dag er bygget tilgjengelig for alle som vil arrangere et event utenom det vanlige.

Gamle Museet har dyktige prosjektledere og eventplanleggere som hjelper deg med å skreddersy arrangementet etter ditt eller din bedrifts behov.

Gangavstand til Oslo S

Gamle Museet ligger i Dronningens gate 4, en kort gåtur fra Oslo S og all kollektivtrafikk. Lokalet i sin helhet er på ca. 2000 m2, og bærer fremdeles preg av sin opprinnelige funksjon som museumslokale.

Messe og utstilling

Gamle Museet passer ypperlig til messer og utstillinger. Lokalet har brutto utstillingsareal på ca. 1200 m2, og mulighet for en catwalk til motevisning. Det er også en direkte inngang til lokalet for kjøretøy, slik at det er enkelt for både utstillere og arrangører å rigge til. Velger du å arrangere messer og utstillinger i Gamle Museet, gir du både utstillere og gjester muligheten til å oppleve et annerledes arrangement.

Leie lokale til konserter, teater eller revy

Trenger du lokale til teater, konsert, revy eller lignende? Det kan du gjøre på Gamle Museet, hvor du får hjelp til både planlegging og rigging.

Visning og prøvesmaking

Vurderer du Gamle Museet til ditt arrangement? Ta kontakt for å avtale en omvisning av lokalet. Brudepar får også tilbud om prøvesmaking av bryllupsmenyen.

Her kan du lese mer om Gamle Museet.

Kontakt Gamle Museet Konferanse & Selskapslokale

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.