Søk i Aktiv i Oslo

Gamle Logen

Som selskapslokale er denne gamle bygningen i en klasse for seg selv. Gamle Logen tilbyr vakre rom og haller for sammenkomster og møter fra 10 til 500 personer.

Flotte lokaler til enhver anledning

I 1.etasje finnes 7 saler og salonger, – unik atmosfære og fleksibilitet er felles for alle. Her finner man inspirasjon, – både faglig og i arrangementssammenheng.

Statsraaden

Statsraaden er første etasjes sentrum, – her kan man nyte sin aperitiff eller hygge seg med kaffe, og i ro og mak utveksle tanker og ideer.

Strangersalen

Med sitt majestetiske interiør gir Strangersalen det rette utgangspunkt for selskaper og møter for opp til 120 personer, med alt man trenger av tekniske hjelpemidler. Parketten tåler dansende føtter, og høyden under taket gir rom for ytringsfrihet.

La deres eminente kjøkken inspirere til en smaksopplevelse. Et rikholdig meny- og vinutvalg; kombinert med atmosfære, kvalitet og service gjør arrangementet til en ubetinget suksess.

Store Sal – en sal utenom det vanlige

Store Sal har en lang og fargerik tradisjon med private og offisielle banketter og ball. Salen gir unike muligheter til å kombinere gastronomiske og musikalske nytelser. De har mange ideer og de rette kontaktene.

Store Sal er verdenskjent for sin gode akustikk og rike dekorasjoner. Den nyeste teknologi innen lydteknikk gir også optimale forhold ved behov for lydforsterkning.

Kombinasjonen av disse mulighetene gjør at Store Sal ofte brukes til prestisjetunge konserter og kongresser, med både nasjonale og internasjonale utøvere og deltagere.

Send melding til Gamle Logen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.