Søk i Aktiv i Oslo

Fossen Friluft

Fossen Friluft tilbyr naturopplevelser skreddersydd etter ditt ønske. Enten om du er på jakt etter en tur med vennegjengen, familien, kjæresten eller å skape en annerledes og morsom opplevelse for din bedrift.

Med fokus på mestringsfølelse og autentiske naturopplevelser tilbyr vi erfaringer året rundt. Om du vil padle i kajakk eller kano, føle adrenaline strømme under rappellering eller bryne dere på flere av våres teambuildingaktiviteter.

Fantastiske lokaler i flotte omgivelser

Ringkollstua ligger nord i Nordmarka i flotte omgivelser og er et perfekte utgangspunkt for alle typer selskap. Bryllup, årsfester, utdrikkingslag, konfirmasjoner og barndåp. Vi har flere ulike stuer, konferanserom og en utsikt over både Steinsfjorden og Tyrifjorden og kan se både Blefjell og Gaustatoppen.

Ringkollstua består av  fine selskapslokaler med en flott atmosfære som skaper trivelige rammer rundt ethvert selskap. Her vil dere komme bort fra andre og ha lokalene helt for dere selv.

Les mer om lokalet. 

Arrangement bedrift – konferanse, teambuilding osv:

Vi har lenge holdt på med å skape annerledes og morsom opplevelser for ulike bedrifter. Vi spiller på et bredt spekter av kunnskap for å kunne gi bedriften din en lærerik og annerledes dag! Det er unektelig grunnleggende at samarbeid og gode relasjoner mellom ansatte er en forutsetning for at arbeidsplassen skal fungere optimalt. Ved hjelp av perfekte friluftslivsopplevelser eller lærerik teambuilding skaper vi et fellesskap og samhold blant de ansatte i din bedrift. Teambuilding og friluftslivopplevelser kan også gjennomføres i forbindelse med konferanser.

Les mer her. 

Privat arrangement – utdrikkningslag, aktiv sommer, vann-aktiviteter

Vi har de siste årene arrangert aktiv sommer på Ringkollen og i Nordmarka for barn. Her er det mestring og glede som vektlegges for å skape engasjement for naturen og vekke deres utforskersans. Når barnet kommer hjem fra oss så vil det kanskje si at det «bare har lekt» eller «bare har gjort noen aktiviteter». Da har barnet ditt snarere tvert imot gjort ting som vi mener er grunnleggende for utvikling av seg selv. Dette kan være å være en del av fellesskapet, øvet motorikken, gitt av seg selv, utviklet seg emosjonelt og intellektuelt, opplevd samspill mellom barn-barn og voksen-barn, opplevd konsentrasjon, bitt utfordret og så mangt. Målet er å komponere gode naturopplevelser, minner og mer smak til det å være ute i naturen!

Her kan du lese mer om tilbudet. 

Svevetelt overnatting

Har du lyst til å teste ut en unik måte å overnatte ute i naturen på? Du har kanskje prøvd både hengekøye og telt – men dette er en kombinasjon av begge. Svevetelt-overnatting gir deg en fabelaktig naturopplevelse og vil få deg til å føle nærheten av naturen som finnes rundt Ringkollen. Her er det mulig å få med og uten aktiviteter. Kom og opplev hvordan det er å slappe helt av i en kano mens duppen flyter på Øyangen eller hvordan vinden blafrer når du trår deg innover marka.

Les mer her. 

Utdrikkningslag

For deg som er på jakt etter spennende, morsomme utdrikningslag! Vi har både aktivitetsløyper, enkelt aktiviteter og opplegg som er skreddersydd for ditt utdrikningslag. Om du vil gjøre noe uforglemmelig med brudgommen eller bruden så kan vi garantert hjelpe til for å skape minner for livet! Kjenn litt på roen mens dere nyter varmen fra bålet, rushet som går igjennom kroppen mens paintball-kulene flyr igjennom lufta eller suget i magen når du rappellerer ned en av de gode rappelleringsveggene våre!

Les mer om aktivitetene. 

Gjennom nordmarka i kano/packraft

Har du lyst til å være med på to dager i Nordmarka? Bli med oss på denne ville og opplevelsesrike turen! Vi vil at du skal trives og kose deg på tur, og her blir det rom for å fiske, å slappe av foran bålet, kokkelering av god mat og andre store naturopplevelser. De lokale guidene tar deg med igjennom Nordmarka som inneholder mer en bare storslått natur og gode fiskevann, men også historier om mennesker som har brukt marka lenge før oss!

Les mer her. 

Padling i stryk

Passer for deg som vil oppleve den brusende elven og bli oppslukt av adrenalinfølelsen! Det finnes flere heftige elver her på Ringerike. Her kan man ta med bedriften eller vennegjengen for å bryne seg på de mange strykene som finnes. Kjenne på vannet som sprøyter deg i ansiktet, glede og mestring.

Les mer her. 

Elvesafari på Randselva

Turen passer for deg som vil oppdage ei av de nydelige elvene vi har i distriktet. Passer for både voksne og barn, men krever at du svømmedyktig for å delta. Her er det store muligheter for å møte på noen av de lokale beboerne. Elva som har en av de største storørretstammene i Norge (Her har de siste 4 norgesrekordene blitt tatt!), bever og yrende fugleliv. Det er med andre ord ei elv med mye liv og må oppleves!

Les mer om turen. 

Kano og kajakkutleie

I Ringeriksregionen har vi mange flotte elver og vann som passer godt for padling. Kanoene og kajakkene våre er stasjonert på Ringkollstua, vi kan være behjelpelige med å transportere kanoene/kajakkene bort til Øyangen.

Les mer om tilbudet. 

Utleie

Fossen Friluft tilbyr utleie av kanoutleie i de mange flotte elvene og vannene som finnes i nærheten av Ringkollstua, og kan være behjelpelige med å transportere kanoene til Øyangen. Å padle seg en tur i marka mens sola står lavt på himmelen, fuglene kvitrer og det napper til i fiskestanga gir en følelse av tilstedeværelse som ikke hverdagslivet kan gi. Kanoene egner seg for familieturer, fisketurer og andre utflukter. Gjerne med mye bagasje, eller uten, om man forventer del fisk! Når vi først er i det vannrelaterte-hjørnet, så er det mulig å leie kajakker om man heller vil føle litt på fart og selvstendighet på vannet.

På land derimot så er det mulig å leie en av våre elektriske terrengsykler. Enten om man vil terreng sykle mens leira spruter eller suse innover i marka for å oppleve nye steder. Ikke for å glemme frihetsfølelsen av vind i håret og de mange ulike skogsveiene og stiene som er mulig å sykle. Sist men ikke minst så blir oppoverbakkene bemerkelsesverdig lettere!

Her kan du lese mer om Fossen Friluft. 

Send melding til Fossen Friluft

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.