Søk i Aktiv i Oslo

Flatbread Factory

Flatbread Factory er et helt nytt konsept på baksiden av CC-vest på Lilleaker. En ekte, jordnær og personlig nabolagsrestaurant der venner, kolleger og barnefamilier samles for ren hygge, eller for å feire store eller små begivenheter. Om sommeren har de en stor uteservering.

Nabolagsrestaurant på Lilleaker

På Flatbread Factory er der lidenskapelig opptatt av god mat og drikke, og deres flatbread – en variant av pizza – gir deg spennende smaker fra alle verdens hjørner. Flatbread Factorys store italienske pizzaovn er selve hjertet i restauranten og i baren finner du et rikt utvalg av godt øl, vin og bemerkelsesverdig kaffe.

På Flatbread Factory kan du bestille og plukke opp en deilig pizza for å ta den med hjem eller til kontoret, eller få det levert på dørmatten med Foodora.

Flatbread Factory er som en forlengelse av ditt eget hjem. Med TV-skjerm tilgjengelig kan du ta middagen eller kaffen og desserten her mens du ser på f.eks Skal vi danse, Farmen, Jakten på kjærligheten eller andre TV-program du ikke ønsker å gå glipp av. 

Les mer om Flatbread Foctory på deres hjemmeside her.

Selskap på Flatbread Factory 

Den svært hyggelige og personlige atmosfæren egner seg ypperlig for alle slags typer uformelle selskaper hvor deres spennende vri på pizza står på menyen.

Mezzaninen har kapasitet på opptil 55 personer. Her sitter dere uforstyrret for dere selv og egner seg for både private selskaper så vel som forretningsmøter. 

Både restauranten og mezzaninen har TV-skjerm tilgjengelig. 

Du kan kontakt Flatbread Factory direkte via kontaktskjemaet på denne siden, eller via deres hjemmeside her.

Barnevennlig restaurant på Lilleaker

Flatbread Factory har en egen meny for barn og alle barn som kommer får en liten overraskelse, en aktivitetspose som gir barna stjerner i øynene. Utvilsomt et sted alle barn føler seg velkomne og godt ivaretatt. De har både barnestoler, plass til barnevogner og de har stellebord.

Afterwork, se fotballkamp eller ta lønningspilsen på Flatbread Factory

Hva er vel bedre enn pizza og/eller pils til enten en fotballkamp, til Flatbread Factorys egen quiz-kveld, en skål for lønningsdagen eller sosiale sammenkomster mot arbeidsukens slutt?

I baren på Flatbread Factory har et bredt utvalg av øl, og restauranten serverer gjerne en pils eller to – uten spiseplikt.

Kontakt

CC Vest, Lilleakerveien 16, 0283 Oslo
Tlf: +47 400 38 880
E-post: bordbestilling@flatbreadfactory.no
www.flatbreadfactory.no

Facebook: @flatbreadfactory
Instagram: @flatbread_factory

Velkommen!

Send melding til Flatbread Factory

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.