Søk i Aktiv i Oslo

Felix Konferansesenter

Fantastisk beliggenhet midt på Aker Brygge! Felix har lokaler som kan tilpasses for nesten alt av events og selskaper, og de legger gjerne til rette for bryllup, kick off, julebord og andre festligheter.

Det meste er mulig på Felix

Med mer enn 5000m2 til disposisjon kan Felix legge til rette for det meste av hva men kan ønske seg. De tilbyr 25 ulike lokaler i forskjellige størrelser og skreddersyr et opplegg som passer for deg, om det skulle være et dagsmøte for 2 personer, 3 retters middag for 300 personer, eller kanskje en mingel med tapas for 600 personer fordelt over flere plan.

Lobbyområdene egner seg svært godt til utstillere, mindre messer og mingling. Her er det bare kreativiteten som setter en stopper.

Beliggenheten til tross: på Felix råder den ro som er nødvendig for å få maksimalt ut av oppholdet. Felix har lokaler som kan tilpasses for nesten alt av event og selskaper, og de legger gjerne til rette for bryllup, kick off, julebord og andre festligheter.

Restaurant Felix – Kvalitetsmat

Konferansesenterets hyggelige restaurant serverer varierte og smakfulle pausemåltider, samt lunsj- og middagsbuffet.
Felix legger stor vekt på å servere varierte måltider som både smaker godt, gjør godt og ser godt ut.

På ettermiddagen og kvelden har de mulighet til å dekke om restauranten til en avsluttende konferansemiddag eller til andre arrangementer som kick-off og julebord.

Send melding til Felix Konferansesenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.