Søk i Aktiv i Oslo

Eventbyraaet

Eventbyraaet gir deg skreddersydde opplevelser til lave priser. Visjon er at du skal spare på pengene, ikke opplevelsen! Basert på dette gjør de sitt ytterste for at ditt arrangement skal ha det lille ekstra, uten ekstra kostnader.

Eventbyraaet AS er en totalleverandør av opplevelsesbasert kommunikasjon. De ble etablert i 2012 og har engasjert tusenvis av mennesker gjennom ulike typer arrangementer. De elsker utfordringer, er fleksible og har evnen til å se muligheter og løsninger fremfor hindringer og ulemper. Med lang erfaring i bransjen har de opparbeidet seg de riktige samarbeidspartnere som gjør det mulig for dem å gjennomføre dette

Til alle slags anledninger

Eventbyraaet arrangerer events som julebord, sommerfest, teambuilding, kick-offs, lanseringer, konserter, konferanser m.m.  De hjelper til enten du ønsker hjelp med deler av arrangementet, eller en totalleveranse.

Underholdning

Eventbyraaet bistår med alt fra artister til foredragsholdere. Dette kan være kjære og kjente toner fra et cover band til kjente artister og musikere, eller morsomme innslag fra stand-up komikere til spennende foredrag fra relevante bransjer.

Mat og drikke

Eventbyraaet imøtekommer deres ønske om meny, enten det er stående tapas eller 5-retters meny med tilhørende vin.  Her kan de også bidra med tilleggsutstyr som naturlig faller inn under denne kategorien.

Lyd, lys og scene

Byrået leverer også alt innen lyd , lys, scene og bilde, samt opp- og nedrigg. I tillegg kan de levere teknikere av høy standard, dersom arrangementets størrelse krever dette.

Lokaler

Er du på utkikk etter et passende lokale? Eventbyraaet hjelper til med å finne alle typer lokaler til alle typer fester enten dere er 50 eller 500 personer.

Send melding til Eventbyraaet

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.