Escape Hunt Oslo

Ta med familie, venner og kollegaer til et briljerende escape room for moro midt i byen. Klarer dere å komme dere ut av det låste rommet iløpet av 60 nervepirrende minutter? De har også to store lounge områder og eget rom dersom man vil kombinere med en feiring eller et møte.

Teambuilding

Vurderer du å arrangere det neste jobbmøtet et annet sted enn kontoret? Da er Escape Hunt stedet for deg, med en kombinasjon av bedriftsmøterom og spillmoro som gjør det til en minnerik dag.

Les mer her

Møterom

Escape Hunt har både møterom og lounge som kan benyttes til møte. Her har dere også muligheten til å starte eller avslutte dagen med briljant Escape Hunt-moro.

Escape Hunt sitt romslige møterom har sitteplass til 14 stk rundt et bord og 30 stk i et teaterlignende oppsett. Møterommene kan leies på timesbasis, og Escape Hunt arrangerer gjerne mat- og drikkepakker til møtet.

Her er det gratis, trådsløst internett og teknisk utstyr ved behov.

Les mer om møterommet her

Perfekt underholdning til ditt selskap eller event

Escape Hunt Oslo er eneste tilbyder av escape rooms i Oslo som kan ta imot grupper fra 4 til 60 mennesker. De har to store lounge områder, og et separat rom som passer perfekt til julebord, teambuilding, kickoff, sommerfester, bursdager, utdrikningslag og andre arrangement.

Du og ditt team blir låst inne og må knekke koder og løse oppgaver for å rømme rommet på 60 minutter. Hos Escape Hunt Oslo kan du booke flere rom og spille “head to head” mot hverandre.

Her kan du også få forfriskninger og lett fingermat.

Ta en virtuell tur i lokalene her

Familiemoro

Dette er også en super aktivitet for familier som vil finne på noe annet. På søndager inviterer Escape Hunt Oslo alle familier med barn i alderen 10 år og oppover, til å nyte spenningen og moroa med å spille et escape room! Finn ut om mødre og fedre virkelig er smartere enn sine barn. På Escape Hunt er de ikke så sikre på det …

Det blir gitt 20 % rabatt til familier på flere enn 4 disse søndagene.

Les mer og book her

Escape Hunt kan tilby 3 ulike spill.

Flukten fra Akerhus Festning – Dere er de siste fangene på frigjøringsdagen i 1945, og må rømme før vaktene returnerer.

Innbruddet i Norges Bank – Bryt dere inn, slik Ole Høiland gjorde i 1835.

Jakten på Tors Hammer – Finn Tors berømte hammer ellers er Ragnarok over oss. Dette kan barn ned til 10 år bruke.

Her kan du lese mer om de ulike spillene. 

Gavekort

Hva med å gi en unik presang til nære venner eller familie? Hos Escape Hunt kan du kjøpe gavekort som har en varighet på hele 12 måneder.

Les mer her. 

Escape Hunt fikk nettopp Certificate of Excellence hos Tripadvisor.

 

Julebord

Escape Hunts egne julebordspakke er perfekt for å få en knallstart på årets julebord! Tilbring et par timer her med kombinasjonen nervepirrende escape room og så slappe av og snakke om opplevelsen i deres private lounge.
De tvinger dere til å jobbe for friheten og vil bruke blindspor, avledningsmanøvre og samtlige andre triks i boken for å villede dere. Det er altoppslukende, ekstremt avhengighetsskapende og vanvittig underholdende. Etter å ha opplevd adrenalinrushet i Escape Hunt vil alle andre bedriftsarrangement føles litt tannløse.

Les mer om hva som er med i julebordpakken her

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.