Søk i Aktiv i Oslo

Engineerium Vitensenter

Vitensenteret Engineerium byr på en interaktiv og inspirerende ramme for møter, kurs eller konferanser. 8 toppmoderne møterom i varierende størrelse og en stor utstilling om teknologi, innovasjon og energi står klart til å begeistre deg og dine kollegaer, bare 15 minutter utenfor Oslo sentrum.

Møterom og møteromslokaler

Møterommene på Engineerium har fleksibelt oppsett, har plass til 2-100 deltakere og er utstyrt med mulighet for videokonferanse. Engineerium er det perfekte stedet å samle teamet, skape nye ideer, eller bare komme sammen i inspirerende omgivelser. Bruk av møterom kan kombineres med teambuilding, aktiviteter og mingling i utstillingen. Se våre møterom her.

Teambuilding som engasjerer

Spill et interaktivt rollespill om teknologi og innovasjon, eller bygg broer og katapulter. Kanskje er dere av den modige typen og setter utfor på ski eller hyler høyt i berg-og-dal-banen med våre VR-briller? Utforsk utstillingen gjennom quiz og konkurranse, og bli med på en omvisning hvor dere lærer om teknologiutvikling i oljebransjen. Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan tilby.

Mat til møte

Få lunsjen servert rett til møterommet fra våre samarbeidspartnere på Quality Hotel Expo eller Fardals. Du står fritt til å bestille mat fra andre aktører, eller spasere bort på Fornebuporten hvor spisestedene Caffe Diemme og Norumi byr på varierte retter. Nevnte vi at vi har skikkelig god kaffe? Vår kaffemaskin blir et naturlig møtepunkt i pausen, det kan vi garantere!

Åpen utstilling

Engineerium er åpent og gratis for publikum mandag- fredag, 09-17 og 11-16 på søndager. Blant modeller av plattformer, undervannsutstyr og store båter finner du naturvitenskapelige aktiviteter hvor du kan teste dine krefter eller vise fram din kunnskap om energi. Trenger du noe å gjøre på en søndag? Da tilbyr vi naturfagsaktiviteter, helt gratis. Følg med på Facebook-siden for mer info om «eksperimentsøndager».

Om Engineerium

Engineerium er Aker-selskapenes interaktive museum på Fornebu i Bærum. Vi forvalter og viser stolt frem over 175 år med industrihistorie. Her kan du se flere av satsingene til Aker Solutions og Kværner, slik som Johan Sverdrup og Åsgard, prosjekter som bidrar til arbeidsplasser og driver fram teknologiutvikling i en spennende ingeniørbransje.

Les mer om Engineerium. 

Send melding til Engineerium Vitensenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.