Søk i Aktiv i Oslo

Engineerium

Vitensenteret Engineerium byr på spennende aktiviteter i en stor utstilling om teknologi, innovasjon og energi, bare 15 minutter utenfor Oslo sentrum. Her kan barna utforske ulike energikilder, mens de voksne lærer om hva teknologiutvikling i oljebransjen har betydd for Norge.

Undervisningsopplegg for alle trinn

Et skolebesøk på Engineerium er alltid gratis, og koblet til læreplaner. Vi formidler realfag på en engasjerende og lettfattelig måte, og setter kunnskap i sammenheng med spennende aktiviteter og utfordringer. Vi har undervisningsopplegg tilpasset alle aldre, fra barnehage til VGS. Se hvilke tilbud vi har og book en ekskursjon for klassene dine!

Bursdagsfeiring på Engineerium

Bursdag på Engineerium er gøy og lærerikt. Her kan barna velge mellom eksperiment- eller quizbursdag, som kombineres med lek og aktiviteter. Klar for en morsom og annerledes bursdag i vår romslige og interaktive utstilling?

Gratis å besøke – også på søndager

Blant modeller av plattformer, undervannsutstyr og store båter finner du naturvitenskapelige installasjoner hvor du kan teste dine krefter eller vise fram din kunnskap om energi. Et besøk på Engineerium er gratis, og på søndager tilbyr vi naturfagsaktiviteter hvor barna får prøve seg som forskere.

Følg med på Facebook-siden for mer info om «eksperimentsøndager» og ta turen innom oss på Fornebu i Bærum.

Om Engineerium

Engineerium er Aker-selskapenes interaktive museum på Fornebu i Bærum. Vi forvalter og viser stolt frem over 175 år med industrihistorie. Her kan du se flere av satsingene til Aker Solutions og Kværner, slik som Johan Sverdrup og Åsgard. I tillegg til utstillingen har Engineerium også et moderne møtesenter og muligheter for å bruke utstillingen til teambuilding.

Engineerium byr på inspirerende omgivelser, og utgjør en flott ramme til ethvert besøk.

Les mer om Engineerium. 

Send melding til Engineerium

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.