Søk i Aktiv i Oslo

Eldorado E-sportsenter

Eldorado Esport & Entertainment er et unikt underholdningskonsept midt i Oslo sentrum. Her finner du Norges største gaming-cafè, samt kunnskapen, utstyret og ikke minst lokalene til å gjennomføre nesten alt som har med gaming å gjøre!

Eldorado E-sportsenter er et flott sted å tilbringe tid med venner og familie. Enten du vil spille spill, lære deg nye triks eller rett og slett bare ha det gøy, så har Eldorado E-sportsenter alt du trenger!

– Den ledende gaming-caféen i Oslo som tilbyr en rekke tjenester og aktiviteter for spillere i alle aldre og på alle nivåer. Senteret har et bredt utvalg av dataspill og gaming-relatert utstyr, samt mat og drikke tilgjengelig for kunder.

Afterwork – Avslutt arbeidsdagen med gaming

Hva med å avslutte arbeidsdagen sammen med gode kollegaer, en runde gaming og noe godt i glasset? Hos Eldorado E-sportsenter kan du ta med kollegaer eller venner på et morsomt afterwork-arrangement.

Her kan dere spille alt fra klassiske arkadespill til de nyeste dataspillene på markedet.
De har rundt 150 spilltitler tilgjengelig på sine maskiner. Se alle titlene her.

Les mer om afterwork.

Book et privat gamingrom

Eldorado E-sportsenter har også flere gaming-rom som du kan booke for en privat gaming-opplevelse. Rommene er utstyrt med toppmoderne utstyr og er perfekte for både nybegynnere og erfarne gamere.

Hit kan du invitere vennegjengen eller familien din for en kveld med mye latter og moro. Eller hva med å feire bursdag eller utdrikningslag her?

  • OMEN: Rom med 10 rå spillstasjoner. Med mulighet for alkoholservering.
  • nLogic og NoName: Perfekte rom for gaming night med seks spillstasjoner og mulighet for alkoholservering.
  • Bootcampen: Profesjonelt bootcamp-rom med PC til spillere og trener.
  • VR-rom 1 og 2: Opplev fremtiden av gaming på Eldorados to VR-rom. Her er det plass å ta med et par venner som ser det du opplever i VR-brillene på en TV.
  • SIM-racer 1 og 2: Prøv dere som Formel 1-sjåfører på Eldorados SIM Racing rigger.

Les mer om alle gamingrommene.

Barnebursdag – Arranger en skikkelig gaming-fest!

Er du på jakt etter en morsom og annerledes måte å feire barnas bursdag på? Da bør du sjekke ut Eldorado E-sportsenter!

Her kan barna invitere med seg vennene sine og spille de beste spillene på markedet. Eldorado E-sportsenter har til og med egne bursdagsrom og tilbyr ferdig oppsett av bord, stoler og kake.

Se alt de tilbyr bursdagsgjengen.

Gaming-café: Drop-in gaming på sitt beste

Hos Eldorado E-sportsenter kan du også besøke en gaming-café med drop-in gaming. Her kan du spille favorittspillene dine sammen med venner og andre gamingentusiaster. Du kan også delta i turneringer og konkurranser, og kanskje vinne flotte premier!

Her kan du selv logge deg ut og inn av spillene. Det vil si at du ikke trenger å stå i kø i noen kasse, eller booke i forkant, hver gang du skal innom for å game litt. Just drop-in and play!

Les mer om Norges største gaming-café.

Eventer på Eldorado E-sportsenter

Eldorado E-sportsenter har jevnlig arrangementer for alle aldre og nivåer. Her kan du delta i alt fra dataspill-turneringer til cosplay-konkurranser. Sjekk ut nettsiden eller følg Eldorado E-sportsenter på sosiale medier for å holde deg oppdatert på kommende arrangementer.

Opplev mer på Eldorado!

Se hva som skjer.

Upskill (gaming trening)

Hvis du vil bli en bedre gamer, kan du ta bli med på en av Eldorados Upskill-økter med en av deres gaming-coacher. Her vil du lære nye triks og strategier som vil ta gamingen din til neste nivå. Dette er også en flott mulighet til å møte andre gamere og bli en del av et fellesskap.

Norsk e-sport har vært i rivende utvikling de siste årene og opplever stadig sterk vekst. Frem til nå har det vært en mangel på et eget tilrettelagt sted for alle som liker gaming, e-sport og digital underholdning. Det har heldigvis Eldorado Esport & Entertainment gjort noe med! – Europas eneste av sitt slag.

Se treningstilbudet i år.

TILBYR OGSÅ SOMMERLEIR FOR BARN OG UNGDOM!

UpSkill: Summer gaming camp

Bli med på UpSkill: Summer og opplev den ultimate sommerleiren for gamere. Eldorado E-sportsenter kan garantere at du vil få en opplevelse du aldri vil glemme!

Populært sommertilbud, så vær rask med å sikre deg plass før det er fullbooket!

Les mer om sommerleiren.

Send melding til Eldorado E-sportsenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.